Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel haber.. hadi bakalım ps4 'lere kuvvet
  • Beyler birlikte co-op oynuyalım dh ahalisi olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 sürümü 14gb galiba us psnde gördüm süper valla boyut digital alırm heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

PS4 sürümü 14gb galiba us psnde gördüm süper valla boyut digital alırm heralde.

Super mi? Hocam bence bu durumda iki secenek kaliyor. Ya cok iyi sıkıstirmislar ya da icerik cok vasat ve kisitli. ki bu da cok uzucu olur bu saatten sonra

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    boyut olarak düşük yani digital alanlar içn demek istedim ben 30GB + oyunları digital almak istemiyorum pek o yönden dedim daha oynamadığımız için bir şey diyemem umarım hayal kırıklığı olmaz
  • Hadi bakalim cok eglenceli bisey olacagi beklentisindeyim basladim indirmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

PS4 sürümü 14gb galiba us psnde gördüm süper valla boyut digital alırm heralde.

Super mi? Hocam bence bu durumda iki secenek kaliyor. Ya cok iyi sıkıstirmislar ya da icerik cok vasat ve kisitli. ki bu da cok uzucu olur bu saatten sonra

16.8 gb

İndirmeye başladım bende
  • Oyun Dead Island'in yeni nesil devami zaten kotu bir oyun olma ihtimali cok az. Kotu bisey beklememek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ocak 2015; 21:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyun Dead Island'in yeni nesil devami zaten kotu bir oyun olma ihtimali cok az. Kotu bisey beklememek lazim.

oyunun acaba 1.bölge kodlu oyunları gelecekmi kutulu spota?
  • En cok parkur mekaniklerinin patlamasindan korkuyorum. bi zombi oyununa beklemedigim sekilde yakismisti gameplay lerden gordugum kadariyla. Grafikler de onemli tabi ama parkur patlamasin asil onemli olan o acikcasi

• console-master kullanıcısına yanıt
    Spotla hic ilgilenmiyorum ki hocam bilgim yok varsa yoksa dijital bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ocak 2015; 22:19:13 >
  • Hong kong'a düşmesini bekliyorum, iyi bir fiyat olur ümit ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

En cok parkur mekaniklerinin patlamasindan korkuyorum. bi zombi oyununa beklemedigim sekilde yakismisti gameplay lerden gordugum kadariyla. Grafikler de onemli tabi ama parkur patlamasin asil onemli olan o acikcasi

Bugün izlediğim bir yayında adam "free run" parkur olayının gayet keyifli ve bir zombi oyununda kullanım fikrini başarılı bulduğunu anlatıyordu yalnız aynı zamanda oyunun aşırı bir şekilde kendini tekrar ettiğini söyledi. Dünden beri devamlı aynı tip basit görevleri yapmaktan sıkıldığını, oyunda ki hikaye ve karakterlerin biraz baştan savma özensiz yapıldığından bahsetti. Sanki oyun bitmişte challange niteliğinde yan görevler yapıyor gibiyim diyordu.

Forumdan alanların yorumlarını bekliyorum bende herkes oynasın o zaman genel görüşler ortaya çıkar
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bana göre karekterler kötü olması pek önemli deyil zombi oyunu sonućta zombiler iyiyse karekterlerin o kadar çok bir önemi yok ama hikaye kötü çıkarsa baya üzülürüm açıkcası nirde oyunun yerinin az olması beni baya korkuttu

• Fena zombi biçeceğim kan gövdeyi götürecek :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATILIK Dying light
    pri=80 / sec= 60
    satilana gore diger hak bende kalacak arkadaslar

----SATILDI----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tberkkk -- 26 Ocak 2015; 15:49:30 >
  • İndirenler oyuna daldı herhalde. Burada yorumları bekleyenleri unutmayın.
  • Arkadaşlar bu oyunun hikaye kısmı da co-op oynanıyo mu Resident Evil 5 vs. gibi?
  • Oyunun inceleme puanları neden gecikti acaba yarın çıkıyor oyun? Oynayanlarda yorum yazarsa memnun oluruz bu arada.
  • 25$ veririm de üstü fazla sanki bu oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.