Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Launcher trailer manyak olmuş yalnız birden gaza geldim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

day cycle will last for approximately 64 minutes, while the night cycle will last for approximately 7 minutes. When asked about the short nighttime, Binkovski said "I've seen a grown man cry during the night, so yeah, 7 minutes is definitely enough"

"I've seen a grown man cry during the night, bu kısmına güldüm

Türkçe özeti: Yapımcıya sormuşlar gündüz 64 dakika, gece 7 dakika sürüyormuş bizim saatimize göre. Neden gece 7 dakika gibi kısa bir süre sürüyor demişler. Yapımcı da "Koca koca adamların gece kısmında oynarken ağladıklarını gördük, onun için 7 dakika gayet yeterli bir süre demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Ocak 2015; 21:21:15 >
  • Geceleri o kadar mı anasını ağlatıyor insanın yahu keşke az daha uzun olaymış
  • arkadaşlar ben oyunu indiremiyorum tr psn'den aldım otomatik indirmeyi açtım ama yüklenmiyor?
  • kimler beklemede
  • Son 22 dakika :)

Oyun çok iyi arkadaşlar hertarafıyla tam bir action. Grafikleride baya iyi ortam vs çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Ocak 2015; 8:05:17 >
  • 1 buçuk saat oynadım hikayesi için bir şey söyleyemem fakat grafikler 8/10
  • Yorumlari alalim. Onceligimiz parkur mekanikleri :)

• Herkez mi us den aldi arkadas millet oynadi tr de daha inmiyor oyun

• Şoyle tam işe gitme saatinde aciliyor ya oyun TRde ayar oluyorum.

• Oyun çok beğendim oyun ilk 1 saatten sonra çılgınlaşıyor remen.
    Elindeki boru sopa vs eşyalarının belli bir gücü var güçleri tükendiğinde nekadar vursanda zombilere etki etmiyor üçgen tuşu ile gücü topluyorsun yine.

Yanan araçlara doğru zombilere tekme attığında alev alıp yanıyorlar :) ve çivili, demirli bariyerlere doğru tekme attığında saplanıp kalıyorlar çok zevkli :)
    Gaz tüpleri var onları zombilerin yoğun bulunduğu yerde yanan araç varsa tüpü araca atıyorsun sonra ortalık evlere şenlik oluyor :))
  • Bu şimdi çektiğim video :))

https://www.youtube.com/watch?v=q-u5QxuSlis&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Ocak 2015; 10:14:38 >
  • gündüz biraz monoton olmuş sıkıcı seni zorlayacak birşey yok grafikler güzel hikaye gidişatı idare eder gibi ama kendini oynattıran orta halli bir oyun. 1 oyun alma şansınız var ne almalıyım diye sorarsanız ; Far cry 4 , Assasins Creed ve GTA V den sonra açık dünya temalı oyunlar biraz sıkabilir bence The Order 1886 yı bekleyin
  • Fps ve bug durumu nasil arkadaslar?

• 1 saat kadar oynadım.
    genel görüşüm single player olarak rahatlıkla bitirilebilir. multisini henüz denemedim.
    grafikler nextgen gibi gelmedi, ama çokda grafik aramadım bu oyunca açıkcası.
    oynanbilirliği rahat. mirror edge deki zıplama hoplama olaylarına çok benzeyen bir mekaniği var. o yüzden oyunu ayrı bir sevdim.
    aksiyonu bol tutmak ya da tutmamak oyunca bıakılmış.
    oyuna giriş sahnesinde haritanın tepeden İstanbul'a benzediğini görebilirsiniz.
    oyundaki karakterlerin isimleri genel olarak türk isimleri. fatih, selma, rahim, timur vb. yabancı isimlerde var tabi.
    geceleri dışarıda durmak istemiyorsunuz çünkü gergin bir ortam oluşturulmuş.
    gündüzü beklemek için güvenli alanda uykuya dalabilirsiniz.
    gündüz dışarıda istediğiniz gibi at koşturabilirisiniz.

ayrıca merak eden sorusu olan varsa cevaplarım :)
  • Anlaşıldı bu oyun alınır

• Açık dünya olmasına rağmen hiç sıkmıyor insanı heryerde bir zombi bir hareket var.
    Zombiler ilk başta ölü gibi görünsede ilerleyen saatlerde motor takmış gibi koşuyorlar üzerinize hızlı ve çevikleşiyorlar.
    Aralarda boss da çıkmıyor değil eline koca bir emanetle peşinizi bırakmayan bir hayvan vurduğu zaman gebertiyor.
    Uzunca zamandır böyle bir oyun oynamıyordum çok iyi oldu Daying Light.

Şahsen The Order ı bunun kadar çok beklemiyordum çünkü biliyorum ki dümdüz bir oyun olacak olan order vur geç vur geç stiliyle 8 saatte bitecek bir yapım.
    Belki grafikleri ile ön planda olacak ama düz bir oyun olacağından ahım şahım bir bekleyişim yok onu.

Kan akıtmak aksiyon yaşamak maceraya atılmak isteyenler Daying Light'ı kesinlikle tercih edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Açık dünya olmasına rağmen hiç sıkmıyor insanı heryerde bir zombi bir hareket var.
    Zombiler ilk başta ölü gibi görünsede ilerleyen saatlerde motor takmış gibi koşuyorlar üzerinize hızlı ve çevikleşiyorlar.
    Aralarda boss da çıkmıyor değil eline koca bir emanetle peşinizi bırakmayan bir hayvan vurduğu zaman gebertiyor.
    Uzunca zamandır böyle bir oyun oynamıyordum çok iyi oldu Daying Light.

Şahsen The Order ı bunun kadar çok beklemiyordum çünkü biliyorum ki dümdüz bir oyun olacak olan order vur geç vur geç stiliyle 8 saatte bitecek bir yapım.
    Belki grafikleri ile ön planda olacak ama düz bir oyun olacağından ahım şahım bir bekleyişim yok onu.

Kan akıtmak aksiyon yaşamak maceraya atılmak isteyenler Daying Light'ı kesinlikle tercih edebilir.

Fps durumu nasil hocam kilitli mi 30 a

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    Fps kilitli dostum.
  • Birkaç SS atayım.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.