Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banlamazlar, çünkü kendi hataları. İllegal birşey yok. Ben parasını vermiş season pass i almışım. Onlar oyunu full indirtiyorsa onların sorunu benim değil.

Ne yaparlar onu dlc olarak sistemden gosterirler. Alanlarda DLC pack olarak almış ve elimizd patlamış olur -ki eminim elimizde patlayacak. Çünkü çok büyüdü olay.
  • illegal bişey yok oyunlar sizde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Anlaşıldı bu oyun alınır

Yoksa alınmaz mı
    Son yorumlardan sonra kafam karıştı

Bence alınır dostum oyun benim hoşuma gitti dead ısland beğendiysen bunu hele hele beğenirsin oyun dead ısland gelişmişi ve parkur öğeleri eklenmiş hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

quote:

quote:

Anlaşıldı bu oyun alınır

Yoksa alınmaz mı
    Son yorumlardan sonra kafam karıştı

Bence alınır dostum oyun benim hoşuma gitti dead ısland beğendiysen bunu hele hele beğenirsin oyun dead ısland gelişmişi ve parkur öğeleri eklenmiş hali

Dead Island oynamış ve pek beğenmemiştim ama bu ondan her şeklide iyiyse alınabilir o zaman

• Oyun fena gelmedi daha yarim saat oynadim. Vurus tekme crafting olayi ayni dead island gibi. Parkur ogeleri cok surekli kosuyoruz tirmaniyoruz. Zombiler kolay olmuyor gerci elimde sadece ingiliz anahtari var su an kotu insalar oluyor cete tarzi onlara bulasmak cok zor olmuyorlar boruyla vurunca co op denemedik aksam deneyecegiz arkadaslarla keyifli olucagini saniyorum

Not:GECE OLUNCA CİKMAYİN DİSARİ daha baslarda olmama ragmen zorlandim kacarken stres oldum

• Oyuna bi 10 dk baktım, maksat grafikler ve oynanabilirliği görmekti. Karakter modellemeleri PS3'ten kalma fakat çevre grafikleri ve detaylarını çok beğendim. Yansımalar, ışık oyunları vs. çok başarılı. Oynanabilirlik de çok akıcı, eğlenceli geldi bana. Birazdan tekrar açıp adam akıllı başlicam, daha detaylı yorum yazarım.
  • O alınan oyunların kalma ihtimali varmı

• Daha yeni unity aldim ama kafamda buda var az da yer kaldi kac gb tam olarak bu oyun ? Full

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: tt7n4

20 Dolar

NeoGAF
    Gamestop.com glitch: Buy Dying Light season pass ($20), full game for free [DEAD]
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=980228

Valla aldım ama %99 bugün patlayacak elimde sadece DLC paketiyla kalacam gibi geliyor.

Çöpe atacak 20$ nız yoksa bulaşmayın. Ben risk budur dedim girdim.

İlla riske bende gireyim diyenlerin Gamestop a kredi kartı beğendirmeleri gerekiyor Oda onu beğenmiyor.

Yapılması gerekenler sırasıyla

amazon.com a girilip Gamestop için 25$ ön ödeme kartı alınır email e gonderilenden.
    Kod bir sure sonra mailinize geliyor.
    Gamestop tan yeni bir hesap açılır adres amerika adresi verilir, ve Dyinglight in season pass download code secilip sepete atılır.
    Adrese yine amerikan adresi girip ilerlenir.
    Odeme ekranında gamestopr kartının bilgileri girilir. Karttaki paranızdan dustugu onaylanır.
    Alışveriş bitirilir.
    Oyunun Kod ekranda belirir.

Burdaki açık şu, Season pass i aldığınızda Gamestop uzerinden verdikleri kod la oyun komple indirilebiliniyor.

Risk şu oyunda store üzerinde Game Service yazıyor.

Öncede dediğim gibi %99 patlayacak ve millet elinde season pass ile kalacak. Ama riske girmek isteyen varsa acele etsin.

Yukardaki açıklamalar dışında kod almada ne yazıkki destek verme gibi bir durumum sözkonusu değil , altından kalkılmaz karışık işlemler zira.

DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU

Hocam amazondan aldığınız kart hangisi

bunu acaba ?
  • Bana da biri alabilirse bf4 + pre key vereyim pc için :D karşılıklı atarız keyleri

• Dead island i 36 saate yakın bir süre oynayan biri olarak bu oyunada ilgim var fakat artık oyunları almadan önce 2 kere düşünür oldum. Acaba almayıp dead island 2 yi mi beklesem yoksa , oyun alınır keyifle de arkadaşlarınla oynanır mı dersiniz.
  • evet.
  • gamestoptan 20 dolara aldim suan iniyor oyun. bence patlamaz sonucta kodu hesabimiza girip lisansladik. geri alma durumu olmaz saniyorum. yukaridaki arkadasin anlattigi yontemle yaptim bende. amazondan 25 dolarlik gift card aldim. sipariste o gift cardi girdim 10 saniye icinde geldi kod. kod gelmeyenlerde var riskli bir iş yani.

• 20 dolara hem sezon pass hem full oyun öylemi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

20 dolara hem sezon pass hem full oyun öylemi :)

hayir hocam sadece oyun.

• 2,5 Gb güncelleme, ile birlikte hikaye modunu indiriyor suan. Bakalım sonuç ne olacak.

DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 27 Ocak 2015; 13:59:35 >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Patlamaz hocam. bitmistir olay. O lisansi o kod sayesinde psn hesabina gomdun artik. Geri alinamaz.

Ben de aldim demeden gecemeyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 14:27:10 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Umarım sıkıntı olmaz, millet ucuz oyun oynar. Bir onceki sayfada yazmıştım, 25$ veririm üstü fazla sanki bu oyuna diye. Demek ki temiz kalpli adammışım içime doğmuş
  • Ya bu 20 dolar olayı ciddi mi.

Ne yapıyorsunuz beyler nasıl alıyorsunuz. Bana da söyleyin len Param yoktu bak bu iyi olur öyleyse eğer
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam 25 dolara kac hesap aldiniz sec e talip olabilirim :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.