Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Multi kapalı diyorlar GS'ten alanlar? bir kaç alanla mesajlaştım siteden,girip giremediğini ondan soruyorum
  • Kaldırılmış oyun neyse amazon sitesinden sipariş nasıl iptal ediliyor scgeduled yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben isin b.kunu cikarip gamestopla irtibata gecip "bende full oyun vardi zaten bana season pass yerine full oyun vermissiniz. Season pass imi istiyorum!"

Diyecegim... kod kullanildigi icin en ufak bir sey de yapamazlar. bakalim sonuc ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 15:47:01 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Linki kaldırdılar,Season pass ile full versiyon kod'lar karışmış. Bakalım ne olacak
  • Yetişemedik arkadaş ya :/ alanların ellerinde patlamaz umarım çok şanslısınız beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben isin b.kunu cikarip gamestopla irtibata gecip "bende full oyun vardi zaten bana season pass yerine full oyun vermissiniz. Season pass imi istiyorum!"

Diyecegim... kod kullanildigi icin en ufak bir sey de yapamazlar. bakalim sonuc ne olacak.

Kac tane aldın ?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    yok yok bir tanecik yeter alip satmakla ugrasamam onlari

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

yok yok bir tanecik yeter alip satmakla ugrasamam onlari

Hadi hadi

Hayırlı olsun umarım sizi mağdur etmezler sonucta siz de bilmeden (!) aldım der sıyrılırsınız

Dragon age bitirip takaslamayi dusunuyorum ben de

• Bir şey olmaz arkadaşlar sorun Sony ile alakalı değil GameSpot'un mallığı hesaplara ve oyunlara karışacağını sanmıyorum Sony'nin.
    Artık Warner Bros ne kadar zarar ettiyse GameSpot'un onu karşılaması lazım.
  • Gamestop'daki linke tıklayınca Ooops! Game Over diyor. Hakikaten ilk alanlar oyunu bitirdi bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

quote:

quote:

Anlaşıldı bu oyun alınır

Yoksa alınmaz mı
    Son yorumlardan sonra kafam karıştı

Bence alınır dostum oyun benim hoşuma gitti dead ısland beğendiysen bunu hele hele beğenirsin oyun dead ısland gelişmişi ve parkur öğeleri eklenmiş hali

Dead Island oynamış ve pek beğenmemiştim ama bu ondan her şeklide iyiyse alınabilir o zaman

Dead island'ı 2007 den 2011 e kadar beklemiştim 1 fragman yayınlamışlardı senelerce

Platin trophy aldığım tek oyundur dead island ve bence şuana kadar ki open world en iyi zombi oyunu laf ettirmem..

Dead island 2 önsipariş yaptım bekliyorum bakalım dying light gibi yeni çıkmış oyundan daha güzel olacakmı
  • Burada zarar eden sony ve yapimci degil arkadaslar.

Zarar eden Gamestop salaklari :) Salaklar diyorum cunku cidden Amerikali oyunculari cok somuren seytan bir firmaymis bu gamestop. Buranin Aral'i gibi anlayacaginiz.

O yuzden oh olsun Turk olarak gidip oranin Aral'ina bile bulastik. Darisi buranin Aral'ina bulasmaya... :)

Neyse zarar konusuna donecek olursam. Zarar eden sadece Gamestop firmasidir. Distributorler de bizim gibi bu kodlari Sony ve Warner Bros' tan satin alirlar. Tek fark biraz ucuza alip son kullaniciya son fiyattan satmaktir.

Yani bu kodlar artik Sony ve WB'den cikti. Gamestop aldi bu kodlari. Sony ile hicbir ilgisi yok artik olayin. Ve zarar da etmediler onlar.

Gamestop su noktadan sonra Sony veya WB'e dese ki "haci ben yanlislikla full oyun kodu verdim ya :(" dese, hadi len oradan bize ne vermeseydin derler.

Olay bu yani.

Hatta ileri gidip soyle soyleyeyim. Su an biz full kod alicilari olarak gamestoptan ekstra season pass kodu talep etme hakkina sahibiz. Full oyun almis olsaydik onceden, bu kod isimize yaramayacakti ki.

Resmi olarak su an bizi magdur biraktilar. Magduruz da magduruz :)

• Dante kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirelim. Seasonpass içinde gerekli yerlere başvururuz.
  • Öncelikle oyunun başından aldığım 2 güzel manzara resimerini koyayım;
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU

DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU

Oyun başlangıç olarak fena değil,Dead Island havasını rahat alıyorsunuz ama atmosfer olarak daha etkileyici,yalnız hep aynı mekanlarda geçecekmiş hissi yarattı oyun bende,oynanış akıyor,çok rahat ve parkur öğelerini sonuna kadar hissediyorsunuz,bir kaç modifiye ettiğim melee silahım oldu Dead Island'dan tamamen kopyalanmış olanlardan,inş. ileride daha güzel modifiyeler çıkar.Görevler tek başına cidden kasıyor,taktik yapmaya zorluyor(her görev değil,gece görevleri özellikle),grafikler bence PC nin altında kalmış PS4 de daha yüksek grafikler beklerdim,ha kötümü değil ta bi ama daha iyisini yapabilirlerdi,özellikle GAMMA yı açınca bariz grafikler ortaya çıkıyor iyisi kötüsüyle.Oyun genel olarak zombi + parkur oyunu nasıl olur denemek isteyenlere yönelik olmuş.Co-op deneyemedim henüz,büyük ihtimal eğlenceli kısım orda başlayacak.Co-op için PSN adresimi ekleyebilirsiniz.Bu arada NOT;GECE CİDDEN DIŞARIYA ÇIKMAYIN!FENA BASIYORLAR ÖYLE BÖYLE DEĞİL .Herkese iyi oyunlar umarım bi izlenim uynadırmışımdır sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlaşıldı bu oyun alınır

Yoksa alınmaz mı

Bence alınır dostum oyun benim hoşuma gitti dead ısland beğendiysen bunu hele hele beğenirsin oyun dead ısland gelişmişi ve parkur öğeleri eklenmiş hali

Dead Island oynamış ve pek beğenmemiştim ama bu ondan her şeklide iyiyse alınabilir o zaman

Dead island'ı 2007 den 2011 e kadar beklemiştim 1 fragman yayınlamışlardı senelerce

Platin trophy aldığım tek oyundur dead island ve bence şuana kadar ki open world en iyi zombi oyunu laf ettirmem..

Dead island 2 önsipariş yaptım bekliyorum bakalım dying light gibi yeni çıkmış oyundan daha güzel olacakmı

Oyun için Dead Island ve Mirror's Edge karışımı deniyor. Oyun eleştirileri gelmeye başladıkça nasıl olduğu ortaya çıkar.
  • akşama kadar yorumları okuyacağım eğer çok bariz kötü yorumlar yoksa alacağım bende bakalım.yorumlara pek takılmam geçri ama olsun .oyunsuzlukta gider co-op filan zevkli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Arka planda iniyordur.

yok inmiyor ne indirilenler de ne de oyunların olduğu yerde gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlaşıldı bu oyun alınır

Yoksa alınmaz mı

Oyun için Dead Island ve Mirror's Edge karışımı deniyor. Oyun eleştirileri gelmeye başladıkça nasıl olduğu ortaya çıkar.

Dead island'dan esinlendiyse zaten bu konuya gelip dead island'ı karalamasınlar
  • oyun türkiye psn de inmiyor kafayı yicem
  • Us psnden satın aldım indirmeye başladım bende. Arkadaşlarla coop oynarız diye mecbur 3 aylıkta plus aldım. Bu arada cihaz üzerinden 3 aylık plus üyeliği 29 lira görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.