Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Dusundugum sey oldu. Gamestopa live chatten yazip "Bende zaten full oyun vardi, siz bana tekrar full oyun vermissiniz. Pass istiyorum." dediginizde ustune bir de season pass veriyorlar.

Hocam bugun oyle boyle yolumuzu bulmadik. Kap season pass kodunu gec olmadan :)

Hic helal haram diye bisey duydunuz mu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Bizim birader e söyledim dene bakalim diye. Sırada 147 kişi var deyince boşver dedim.
  • Oyun çıktı mı yahu? Yorumlara paralel olara kalırım ben de
  • Oyunu ben de oynuyorum şu an.Grafikler ve atmosfer muazzam olmuş.Oyun Far Cry ve Dead Island kırması olmuş.Keyifli.Az daha oynayayım SS paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Bizim birader e söyledim dene bakalim diye. Sırada 147 kişi var deyince boşver dedim.

Aslında benim de uğraşasım gelmiyor onların olsun season pass. Yalnız oyun çook zevkli gerçekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Dusundugum sey oldu. Gamestopa live chatten yazip "Bende zaten full oyun vardi, siz bana tekrar full oyun vermissiniz. Pass istiyorum." dediginizde ustune bir de season pass veriyorlar.

Hocam bugun oyle boyle yolumuzu bulmadik. Kap season pass kodunu gec olmadan :)

hocam mail falan atsakmı yoksa live chat mi sart ?

Live chat diyorlar hocam mail dene istersen ama live chat daha hızlı olur.

Bu arada oyunun ana menü müziği aşırı derecede Marilyn Manson - Resident Evil Theme kokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 20:04:57 >
    mail attım bende önemli değil verilip verilmemesi denedik sansımızı
  • 80 liradan çift hak alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

Oyunu ben de oynuyorum şu an.Grafikler ve atmosfer muazzam olmuş.Oyun Far Cry ve Dead Island kırması olmuş.Keyifli.Az daha oynayayım SS paylaşırım.

Grafikler far cry dan iyi mi hocam?

• Yorumlar nasıl?
    Live chat ten yetkili yarın herkese mail atıcaz, season pass larıda göndericez gibi birsey demiş. Bakalım yarın ola hayrola.

Ben şunu söyleyim adamlar parayla yaptıramayacakları reklam yaptılar. Birçok büyük oyun sitesinde isimleri geçti sayfalarca muhabbetleri döndü. Bilmeyen adamlar bile öğrendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 27 Ocak 2015; 22:16:12 >
  • quote:

Live chat ten yetkili yarın herkese mail atıcaz, season pass larıda göndericez gibi birsey demiş. Bakalım yarın ola hayrola.

• Demo oynanışını izlemiştim bence güzel oyun 20$ a alanlara hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben şunu söyleyim adamlar parayla yaptıramayacakları reklam yaptılar. Birçok büyük oyun sitesinde isimleri geçti sayfalarca muhabbetleri döndü. Bilmeyen adamlar bile öğrendi.

quote:

So in addition to the $20 copy of the game, we might get the Season Pass for free, too?

/>

This day just keeps getting better.

• Oynadım baya ben de,20 dolara alınabilecek bir oyun,kardeşlikle 50-60 liraya alınabilir de daha fazlası etmez bence.Eğlenceli oyun ama ruhsuz biraz.Ana hikaye görevleri çok sıradan kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

siz diyince baktım gözüküyor ama üstüne basınca 44liraya senelikte 99dan 149a çıkıyor alıcaktım dediğiniz gibi olsa..

Acaba kişiye özel mi ?
    Çünkü ben 29 liradan satın aldım. 3 aylık uzattım. Karttan çekilen bakiyede 29 lira.
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU

DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU

Bu arada bende online bölümü yok. Oyunu indirmeye almadan önce single mi multi mi diye sormuştu bende çabuk insin sonradan multisi iner diye single seçmiştim. Oyunda menüde online yok ayarlarda online ayarı var. Oyunu kaldırıp tekrar mı indirmem gerekecek yoksa online henüz aktif olmadı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 27 Ocak 2015; 23:17:01 >
  • Baklava ve helva var oyunda yahu yiyince can artiyor ahaha

Sigara boregi künefe falan gorursem sasirmayacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 23:17:31 >
  • zıplama tuşunu r1 den x tuşuna çevirebiliyormuyum?

oyun 10 numara olmuş sadece gece bitince little big planete dönüyo atmosfer :))
  • Online aktif mi arkadaşlar ? Online oynayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

Oyunu ben de oynuyorum şu an.Grafikler ve atmosfer muazzam olmuş.Oyun Far Cry ve Dead Island kırması olmuş.Keyifli.Az daha oynayayım SS paylaşırım.

Grafikler far cry dan iyi mi hocam?

Far Cry ile aynı seviyede.Hatta belki bir tık ileride.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.