Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
29
Favori
76.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun sadece ps4 te mi 30 fps?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu oyunda DLC ücretsiz olucaktı belli oldumu o malum bugun aldık ön sipariş dlcleri yok
  • Bu oyunda niye sabah olmuyor yav airdrop görevindeym hocam

• Oyun Harran'da geçiyormuş, duyunca kahkahalarla güldüm:)
  • 20 dolara alıp kardeşlik yapmak isteyen varsa yapabilirim arkadaşlar. Yoksa almayı düşünmüyorum şuan için oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

Oyun Harran'da geçiyormuş, duyunca kahkahalarla güldüm:)

Harran ovasindami?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

Oyun Harran'da geçiyormuş, duyunca kahkahalarla güldüm:)

Harran ovasindami?

Ekşide öyle yazıyor, baya bi geyik dönmüş hakkında:)
  • Dusundugum sey oldu. Gamestopa live chatten yazip "Bende zaten full oyun vardi, siz bana tekrar full oyun vermissiniz. Pass istiyorum." dediginizde ustune bir de season pass veriyorlar.

Hocam bugun oyle boyle yolumuzu bulmadik. Kap season pass kodunu gec olmadan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 18:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKarizma

oyun türkiye psn de inmiyor kafayı yicem

Oyun tr ve avrupa bölgesinde şubat ayına ertelenmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Bu oyunda niye sabah olmuyor yav airdrop görevindeym hocam

Sabah olması için herhangibir safezone yerinde uyuman lazım,bazı görevler gece yapmanı istiyo yalnız bilgine,bu arada psn nedir?Beraber görev yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

20 dolara alıp kardeşlik yapmak isteyen varsa yapabilirim arkadaşlar. Yoksa almayı düşünmüyorum şuan için oyunu.

O açık kapandı artık o fiyata alamazsınız oyunu.
  • Bu arada oyuna basladim. Grafikler neden begenilmemis ki bence harika grafikler. Hareket eden her sey motion blura kaplaniyor. Sadece saga sola donusler degil yani. Isiklandirma desen harika zaten. Kaplamalar biraz siritiyor sadece.

Yalniz zombi dovmek fena eglenceli. Ayrica sesler cok guzel. 3d dolby olayini ucurmuslar. Sağ sol arka sesler vs. fena fena.

Dead Islandin yeni nesli cok guzel gelistirmelerle gelmis.

Bence alacak olanlar dusunmesin 60 dolar bile olsa seve seve verilir ki gamestop olayi olmasa ben de vermistim zaten. bu oyun hakediyor arkadaslar. Tas gibi zombi survival oyunu yapmislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 19:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu arada oyuna basladim. Grafikler neden begenilmemis ki bence harika grafikler. Hareket eden her sey motion blura kaplaniyor. Sadece saga sola donusler degil yani. Isiklandirma desen harika zaten. Kaplamalar biraz siritiyor sadece.

Yalniz zombi dovmek fena eglenceli. Ayrica sesler cok guzel. 3d dolby olayini ucurmuslar. Sağ sol arka sesler vs. fena fena.

Dead Islandin yeni nesli cok guzel gelistirmelerle gelmis.

Bence alacak olanlar dusunmesin 60 dolar bile olsa seve seve verilir ki gamestop olayi olmasa ben de vermistim zaten. bu oyun hakediyor arkadaslar. Tas gibi zombi survival oyunu yapmislar.

Öve öve bitiremezsin tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Us psnden satın aldım indirmeye başladım bende. Arkadaşlarla coop oynarız diye mecbur 3 aylıkta plus aldım. Bu arada cihaz üzerinden 3 aylık plus üyeliği 29 lira görünüyor.

siz diyince baktım gözüküyor ama üstüne basınca 44liraya senelikte 99dan 149a çıkıyor alıcaktım dediğiniz gibi olsa..

• Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    Vallahi ondan degil yahu ben oyunu 60 dolara da almistim zaten ilanlarim var sattim/satiyorum :)

• darkdogan kullanıcısına yanıt
    Bende kendime birini ariyordum co-op oynamalık dying light uc . Eklerseniz beraber oynıya biliriz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

20 dolara alıp kardeşlik yapmak isteyen varsa yapabilirim arkadaşlar. Yoksa almayı düşünmüyorum şuan için oyunu.

O açık kapandı artık o fiyata alamazsınız oyunu.

O fiyata alan birisi varsa ondan almak istediğini anlatmaya çalışmış arkadaş

• Beyler 20 dolara alma olayı devam ediyormu ? Ve eğer ediyorsa birisi bana pm den nasıl alacağımızı anlatabilirmi ? Acil almak istiyorum oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Dusundugum sey oldu. Gamestopa live chatten yazip "Bende zaten full oyun vardi, siz bana tekrar full oyun vermissiniz. Pass istiyorum." dediginizde ustune bir de season pass veriyorlar.

Hocam bugun oyle boyle yolumuzu bulmadik. Kap season pass kodunu gec olmadan :)

hocam mail falan atsakmı yoksa live chat mi sart ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.