Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.076
Cevap
29
Favori
76.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_102049979/tm.htm Burda anlattım detaylıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Umarım sıkıntı olmaz, millet ucuz oyun oynar. Bir onceki sayfada yazmıştım, 25$ veririm üstü fazla sanki bu oyuna diye. Demek ki temiz kalpli adammışım içime doğmuş

ONAYLIYORUM!

Oyun bende inmis vaziyette ve aciliyor.... :)

su an oynanabilir vaziyette ve season pass degil oyun. Vallahi baska bisey istesen olacakmis hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 14:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Umarım sıkıntı olmaz, millet ucuz oyun oynar. Bir onceki sayfada yazmıştım, 25$ veririm üstü fazla sanki bu oyuna diye. Demek ki temiz kalpli adammışım içime doğmuş

ONAYLIYORUM!

su an oynanabilir vaziyette ve season pass degil oyun. Vallahi baska bisey istesen olacakmis hocam

Valla aklıma gelen Gamestop oyun indirme kodlarıyla, Seasonpass kodlarını karıştırdı. Millete oyun kodlarını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 27 Ocak 2015; 14:31:44 >
  • berfuemre kullanıcısına yanıt
    Bir tane aldim hocam onun da sec i arkadasima ayrildi. Ama iki gundur gercek fiyattan aldigim dying lighti 60 liradan satiyorum sec olarak dusunursen.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Ben biraz daha bekliyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

20 dolara hem sezon pass hem full oyun öylemi :)

hayir hocam sadece oyun.

Bunlar şimdi season pass'ı 60 dolar'a satıp ödeştirmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 27 Ocak 2015; 14:39:44 >
  • Yalniz yazik Us'te yasayanlar kendi kredi kartlariyla almaya kalktiklarindan dolayi odeme yaptiktan sonra kod ellerine gecmiyor ve gamestop tarafindan bekletiliyorlar. Neogafta okuyorum. Muhtemelen onlara harbi harbi season pass kodu verecekler. Ahah :)

Bunlardan ayri olarak, Us disinda yasayanlar dogal olarak kredi karti kullanamiyorlar sitede ve gift card ile odeme yapiyorlar. Bu sekilde olunca satin aldiginiz anda kod 100% veriliyor ve bu full oyun kodu.

Yani koskosa Amerikan magaza Gamestop su an sadece Amerika disindan insanlara resmen asrin kiyagini geciyor. Aklini alirlar gamestop ayik ol. Madem oyle yurtdisi kargo yapmiyorsun al ne oldu simdi? Hep ah aldin ondan oldu

Bizim Black Friday'imiz de bugun oldu. Yepyeni oyun 20 dolar. Tekrar sagolsun cyptdlg haber vermese hic bilemezdim sahsen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 14:55:51 >
  • 20 dolara oyunu indirip oynamaya başlayan varmı ? Betalar gibi full indirtip sezon pass verip sonra oyunu satın al kısmı çıkmasın karşınıza!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun steam de 99 TL ve grafikler pc'de daha iyiymiş galiba bundan sonra ex oyunları alacağım sadece ps4'e...Daha kalitelisi daha ucuzayken ps4 versiyonuna para veremicem tabi bunu herkes böyle yapsın diye yazmıyorum iyi bir pcye sahip olmak gerekiyor full ayarda oynamak için yanlış anlaşılmasın.
  • Bu hata ne kadar daha sürer acaba 2 saat daha dayanırmı Anca alabileceğim :)

• quote:

quote:

ONAYLIYORUM!

Hocam oyunu biraz oynadıktan sonra buraya yazarmısın. Oyunu komple indirdikten sonra satın almaya yönlendirmiyor değilmi? Bazı demo oyunlarda öyle yapıyor. Oyun şu an için pek ilgimi çekmesede bu fiyatı görünce alıp almamakta kararsız kaldım.
  • Hocam bunu beklerseniz gamestop o kodlarin yerinde yeller estirir haberiniz olsun. Bu is kumar biraz su anda. Su anda bile duzeltilmis olabilir ve verdikleri kod artik season pass kodu olabilir Kimse bilemez. O yuzden risk almak zorundasiniz beklemeden. bu hata hic uzun surmeyecek belli bir sey.

• Pc'cinin biri de isyan etmis neogafta

Rip off a company $40 and play the game = no problem

Download "Dying Light-RELOADED" and play the game = get banned on GAF

---

Yapimciyi 40 dolar zarar ugratarak oyunu oyna = Sorun yok

Dying Light Reloaded indirip oyunu oyna = Neogaftan banlan.

• arkadaşlar TRPSN'den aldım eklentiler indi oyun inmedi indirmeye çalışınca da "zaten iniyor beyinsiz niye 2 kere indirmeye çalışıyon" diye atar yapıyor
  • Planet Pit P kullanıcısına yanıt
    Arka planda iniyordur.
  • quote:

Hocam bunu beklerseniz gamestop o kodlarin yerinde yeller estirir haberiniz olsun. Bu is kumar biraz su anda. Su anda bile duzeltilmis olabilir ve verdikleri kod artik season pass kodu olabilir Kimse bilemez. O yuzden risk almak zorundasiniz beklemeden. bu hata hic uzun surmeyecek belli bir sey.

NeoGaf'taki yorumları okudum hocam sorunsuz oynuyormuş millet. Şimdi ben alırım Season Pass çıkar:)
  • Neogafa kadar gitmeye gerek yok ben bizzat onayliyorum oyun full. Actim baktim mis gibi oynaniyor. :)

Ama artik kod eline ulasmayip bekletilenlerin sayisi su an fazlalasti neogafta. Sanirim duzeltiliyor artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ocak 2015; 15:38:29 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Multiplayer açılıyor mu?
  • Scheduled ne demek gamespot kart aldım hala gelmedi böyle yazıyor amazonda

• Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    Multiyi denemedim coop haric multi oynamayacagim icin.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.