Şimdi Ara

DYNAMIQUE VE PRIVILÈGE NASIL AYNI FİYAT?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane hb'lere bakıyordum en üst donanım olarak bildiğim Privilège paket ile bir alt model olan Dynamique fiyatlarının (edc) aynı olduğunu gördüm.Ben mi yanlış biliyorum diye telefon açtım renault'a bir bakalım dediler ama garip bir durum

http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=725

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 10 Şubat 2011; 15:33:09 >

• privilege da iç aksamı açık renktir dynamique te koyu renktir başka farkı yok diye biliyorum
  • Evet. Konfor ve donanım olarak aynı seviyedeler. Sadece iç renk farklılığı var:

Dynamique: İç renk siyah
    Privilege: İç renk bej
  • Deepnote arkadaşım attığım pm ler okunmamış görünüyor.

Bir sıkıntı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

privilege da iç aksamı açık renktir dynamique te koyu renktir başka farkı yok diye biliyorum

aynen öyle tek fark iç döşeme rengi başka birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Deepnote arkadaşım attığım pm ler okunmamış görünüyor.

Bir sıkıntı mı var?

Abi kusura bakma mesajınız var gibi bir uyarı geliyordu önceden şimdi gelmemeye başladı.Ancak gönderdiğiniz bütün linklere baktım,teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bu arada privelge dizel edc sunroof+xenon paket için 53 bin tl fiyat verdiler bana.Ancak ilerde kampanya olur fiyatlar düşer bende 3-4 bin tl fazla para vermiş olurum diye siparişi iptal ettim.Aslında iyi de etmedim ama aklımda elantra varken başka bir aracıda almaya elim gitmiyor doğrusu.Siparişi veremediğimiz içinde donanım eklenmedi yani dün son gündü.Kafam iyice karıştı of...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 4 Mayıs 2011; 14:32:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.