Şimdi Ara

Dyorex Türk borsası Kayıt olana çekilebilir 45 TL+KYC+Yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dyorex Türk borsası Kayıt olana çekilebilir 45 TL Kampanyası

Yine bir türk borsası ve Kayıt olup KYC doğrulayan ve 1000 tl yatıran her kullanıcıya çekilebilir 45 TL vericek

Yine çok yeni bir kampanya bu daha bugün 2 saat önce çıktı 45 tl cekılebılır bonus ıcın referans lınkten üye olunmalı ve 1000 tl yatırılmalı 45 tl cekılebılır bonus ıcın

Herşeye ragmen üye olup beklemekte fayda var en azından borsa site güvenli

ARKADAŞINI GETİR 15 TL kampanyası var lınkten uye olup arkadaslarınızıda getırıp kyc yaptırırsanız 15 tl verıyor bu yatırımsız

Referans linkten üye olursanız kampanyaya katılmış olucaksınız referanstan üye olmak gerek

Davt kodu: KEwB4J1119

veya direk link

https://www.dyorex.com/session/register/KEwB4J1119

Kuralalr gereği REFERANSIZ LİNK

https://www.dyorex.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 21 Nisan 2022; 15:6:21 >

• Hocam üye olup kyc yapanlar 1000 tl yatırırsa 30 tl alıyor referans sahibi 15 tl alıyor

• Paykipel kullanıcısına yanıt

ılk mesajda yazmıstım zaten 1000 tl yatırım ıstıyor bonus ıcın

yınede uye olup beklenebılır bılmıyorum pek parlak ve hesaplı bır aırdrop degıl

yınede yatırım yapmak ısteyen 30 tl kazanabılır extra ve oda arkadaslarını davet ederse ve onlarda 1000 tl yatırım yaparsa 15 daha

dedım ya cok kazandıran bır aırdrop degıl ama aırdrop ıste

Davet Et Kazan kampanyası kapsamında; DyorEX’e bir arkadaşını referans kodu ile üye olan kişinin hesabına 15 TL değerinde PAXGOLD, referans kodu ile üye olmasını sağlayan arkadaşına ise 1000 TL ve üzeri yatırımlarda 30 TL değerinde PAXGOLD yüklenmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 22 Nisan 2022; 10:25:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.