Şimdi Ara

Yescoin AirDrop - Yes Coin Airdrobu ❤️‍🔥❤️‍🔥Kaçırmayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa sürede yüzbinlerce kitle toplayan ve listelenmesi büyük oranda beklenen YESCOİN Telegram üzerinde yer alan botlar ile kasılabiliyor. Referansım olan linkle kayıt olduğunuzda 100.000 YesCoin ile başlıyorsunuz.

Yescoin henüz ne zaman listeleneceği belli değil fakat tahminlerime göre kasım aylarında Binance gibi borsalarda listelenir. Henüz vakit varken ücretsiz bir şekilde Telegram'dan YesCoin kasabilirsiniz. Listeleneceği zaman büyük ihtimal ile biriken puanları Token'a dönüştürebileceksiniz.

Oyun içerisinde bazı görevler var bunları yaparak 1 milyon YesCoin'e hızlıca ulaşabilirsiniz.

Telegram cüzdan bağlayınca 500.000

Twitter RT ve Telegram gruba katılım görevleri ile 400.000

ve çeşitli görevler ile anında güzel bir puanla başlayabilirsiniz.

Referanslı ve Ödül veren Link

https://t.me/theYescoin_bot/Yescoin?startapp=IN4W0R

Referansız Link;

https://t.me/theYescoin_bot

Kaçırmayın derim....

• Yescoin AirDrop - Yes Coin Airdrobu ❤️‍🔥❤️‍🔥Kaçırmayın!!!

Burda Earn de görevleri yapıp cüzdanı bağlıycaksınız ve Kazandıınız coinlerle daha fazla coin kazanmak için gücü arttırmak için Boost ta seviye yükselticeksiniz

Şu anda Yes Coin piyasadaki herkezin katıldığı ve güzel kazanabiliceği en kolay ve güzel AirDrop projesi

Unutmayın bunun benzeri notcoinden insnalar binlerce dolar kazandı ve Yes Coin Binance desteklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 30 Mayıs 2024; 15:51:3 >

• Tüyo olarak boostlara onem verin yespaci acin
  • merhaba boostları multivalue 11 coinlimit 10 fillrate 9 yespac 3 şeklinde dağıttım en iyi kombinasyon sizce hangisi

• ruzgaias R kullanıcısına yanıt

Biliyormusun bende oyle yaptim tam senin noktada durdum

Bana gorede dogru kombinasyon bu gibi fazlasi yanlis harcama gibi eksigide yanlis gibi duruyor

Yespac level 3 olunca gunde 2 kez girsen yeter oluyor tabii baska yorumlari merak ediyorum

Digerleri nasil dusunuyor acaba🤔

• Biliyormusun bende oyle yaptim tam senin noktada durdum

Bana gorede dogru kombinasyon bu gibi fazlasi yanlis harcama gibi eksigide yanlis gibi duruyor

Yespac level 3 olunca gunde 2 kez girsen yeter oluyor tabii baska yorumlari merak ediyorum

Digerleri nasil dusunuyor acaba🤔
  • Hocam peki bu coin listelendiğine herhangi bir kaçırma durumu olmaz değil mi?

• whipofhermes W kullanıcısına yanıt

Acikcasi yescoin twetter da 2 milyon takipciye ulasmis cok populer

2 milyon takipcili bir proje borsalarin dikkatini ceker

• Yes coin cok buyudu 2 milyon kisi ciddi bir topluluk
  • 30 milyon adet kazdım umarım minumum 500 dolar alırız

• Bakalım sımdı hepımızın gozu Airdrobun ne zaman sonuclanıcagında

Bır takvım yayınlamasını beklıyoruz

Gerçekten su anda Dünyadaki en populer Airdrob dedıgım gıbı 11 mılyon kullanıcı ve 2 mılyon takıplı twıtter bu kadar kısa zamanda

Takvımı beklıyoruz bakalım bende herkezın ıyı kotu mutlu olucagı bır sonuc beklıyorum

• yescoin diğer coinlerin bi tık gerisinde kalmış gözükse de çok büyük bir potansiyeli var. davet kodum ile karşılıklı bonus kazanabiliriz. ref link: https://t.me/theYescoin_bot/Yescoin?startapp=O4KusH

• Yes coin en populer airdrop su anda bakalim projeyi gelistiriyorlar su anda hep beraber takvimi bekliyoruz
  • Daha önce Not coin fırsatını kaçıranların ilgisinin büyük olduğu ve bence mevcut takipçi sayılarına baktığımızda Not Coin'den çok daha fazla ses getirecek bir proje gibi duruyor. Borsaların şimdiden ilgisini fazlasıyla çekmiş durumda.

Telegram Premium üyelerine daha çok bonus gelecek şekilde bir sistem de kurmuşlar. Telegram Premium kullanıcısı tarafından paylaşılmış aşağıdaki referans linkinden üye olursanız karşılıklı gelecek yüksek bonusa ek olarak yine avantajlı random bonus kazanabilirsiniz.

Refli Avantajlı Link:

Refsiz düz Link :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hrz91 -- 3 Haziran 2024; 23:34:39 >

• 45 milyon adete kadar geldim devam ediyorum tam gaz globalde 15k dayım

• JAMESWATSONSS J kullanıcısına yanıt

Merhaba boost ayarlarınız nedir,günde kaç saat kullanıyorsunuz kaç günde bu rakama ulaştınız? Bilgi verebilirmisiniz

• 50 milyonu geçmiş durumdayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.