Şimdi Ara

DYSON CİNETİC BİGBALL PARQUET 2 ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Para verirken acıdığım ama aldıktan sonra helal be dediğim, garanti süresi boyunca kırılan parçaların ücretsiz değişiminde sorun yaşamadığım bir marka, DYSON. 7 yıl garanti vardı ben alırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urunu kullanmayip, kedinin cigere erisemeyip camur attigi gibilerle dolmus konu yine. Bir yakininizdan odunc alip, yarim saat önce temizlediginiz evi birde dysonla temizleyin, sonra konuya gelip, bu para verilir mi verilmezmi yazin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katıliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün multifloor olanı 1600 e aldım amazondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e şimdi filtre var mı yok mu?ve hani model daha iyi?
  • Ben dyson big ball parquet 1300watt lık modelini kullanıyorum. Tek sıkıntısı toz haznesi makineden çıkartırken basitçe açılıyor kapanırkende zor kapanıyor. sert kapatınca tozuyor, kendiliğinden açılınca da tekrar süpürmek gerekiyor. Onun dışında gayet memnunum. Değişmesi veya yıkanması gereken bir filtresi de yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknosadan magazadan teslim olarak alip, Parasini odeyip almaktan vazgectigim Parquet 2 var. Ankara'da almak isteyen varsa magazadan beraber teslim alabiliriz 2399TL karsiliginda. Bir tane de V7 Fluffy var 2199TL.

Baska yerlerden daha uyguna aldim her 2 modeli de bu nedenle iptal asamasinda bekliyor, uygun fiyata almak isteyen varsa yardimci olabilmek adina paylasmak istedim.

Edit: Siparisler iptal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyclist -- 27 Kasım 2018; 10:10:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.