Şimdi Ara

DYSON DC 52 TOTAL ANİMAL ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 1946 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vincentvega

Total animal'in esas farkı başlıkları zaten. Ekstra olarak almaya kalkarsanız daha fazla fark ödersiniz. Ayrıca 5 yıl parça destekli garanti çok önemli bir artı.

doğrusun hocam yarın göndercem bendekini kayıt açtırdım verdik bir tane sipariş bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
  • bu kadar para vereceğim ve peehh

– Kendin Yap türü işlemler, inşaat veya benzer işler sırasında oluşan kalıntılar
    – Kurum ve testere tozu gibi, büyük tip ve miktardaki toz veya kalıntılar.
    Bu maddeler cihaza zarar verebilir ve garantinizi geçersiz kılabilir.

120 tl.ye (yanılmıyorsam) 4-5 yıl önce aldığım makineyle her şeyi temizliyorum ve daha tık demedi
  • Trendyol'dan 51 TL'ye aldigim Fakir Darky her işimi görüyor. Neymiş bu böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson kac zamandir kovaliyorum soyle iyi bi fiyat gelmedi. Dyson elektrik supurgelerin apple gibi birsey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Ya kimse yanlış anlamasında. Fiyat olarak sıcak fırsat , marka kalite olarak 10 numara . Ama bir süpürgeye bu kadar para verilirmi ya . Ne bu altındanmı. Altı üstü evi süpürecek. Yıllar önce aldığım akai 2000w ile aynı işi yapacak tek farkı emininki daha sessizdir. Birazda emiş gücü.
    Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Ekleme: bu arada yazın teknosa indiriminde dc62 yi 560 dan alıp göndermiştim forumdan arkadaşa. Marka hakkaten kaliteli.

ben 6 yıl kadar önce ihlasın adamlarının bıktırması sonucu 1800 e almıştım, hergün pişman oldum
    6 ayda bir arayıp bakım yapıcaz diye 50 lira istiyorlar bende artık bozuldu attım diyorum.
    benim araba daha masrafsız.

bakım yapcaz diye alıp götürüyolar 1 hafta sonra bozuluyor 200 lira istiyorlarihlastan uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Miele c3 cat and dog ile bu süpürge arasında kalmıştım, Amerika fiyatlarını inceledim, miele daha çok satıyor ve fiyatı dyson'dan daha yüksek, Türkiye'de ise tam tersi, dyson miele'nin iki katı fiyatına satılıyor, tercihimi miele'den yana kullandım. Biri toz torbasız diğeri torbalı bunu da gözönünde bulundurmak gerekir, miele'nin torbaları pahalı ancak çok kaliteli hiçbir şekilde toz sızdıracağını düşünmüyorum, bu yönüyle dyson'dan kaliteli. Fiyat gerçekten iyi.

Cat dog 720 e kapalı kutu aldım ben hocam

• Selamlar, benim siparişi stok hatası diye iptal etmişler. Başka iptal edilen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgnl -- 27 Ekim 2016; 11:00:41 >
  • Bu dc 52 total animal in , turbine başlığını ( donen ) nereden bulabiliriz ya .
    Hakman çok kazık satıyor .
    ????

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.