Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.046
Cevap
219
Favori
995.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kocaman konuyu özetledik ama beş dk da 😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Evet video islenmiyor 2 saniyelik problem var :) ben eger uyuyorsa taraksiz baslikta alabilirim.bir tane

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu başlığı aldığımda gen5 üretimde dahil değildi.

2023 yılında kayınvalideme aldığımız v15 ile kutudan çıkan başlık bu arada. (Ben onun kutudan çıkanı almıştım. Yesek parça olarak satılmaya başlayınca ayrıca ona göndermiştim satın alıp).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 28 Şubat 2025; 15:57:58 >
  • Gen 5 in siklon kısmındaki contanın parçalanması kronik. Gen 5 e kadar o conta sıfıra sıfır boyutta işini yapıyorken gen5 de niyeyse dışarıya taşar şekilde tasarlamışlar.

Gen5 im olsa direk jiletler o contayı traşlarım. Olası dış etmen zararlarından da kurtarmış olurum. Tabikide öneri değil. Ben olsa böyle yaparım :D

Evet hocam optic.
    Lazer olan çok kısıtlı süre tedavülde kaldı veya ürünlerle kutu içeriğinden çıktı. Lazer versiyon ışığı aşırı güçsüz olsa da olur olmasa da olur rezalet bir versiyon.

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt
    Aklima gelmedi degil maketle sifirlasammi diye :) v15 dede ayni sorun var ama . Ben elle dokundum baya saglam aslinda acaba hanimlar silerken asagi yukari contalaro yirtiyormu :) yani ben kullaniyo olsam imkansiz yirtilmayacak saglamlikta.

Yok hocam kendi kendine gevreyip yırtılıyor.

• Hocam 7 Ocak 2025 tarihinde ablama v11 ile beraber kullanması için dyson Türkiye sitesinden fluffy optic başlık aldım. O da o günden beri sorunsuz kullanıyor.
    Ondanki model de bu.

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA

Hocam belki üretim hatalı bir seri vardır . Dediğinizi gibi sizinki standart olması gereken kalitede olduğu için öyledir belki de onu da zaman gösterecek . Ne kadar oldu alalı ? 2-3 ay sonra başlamış şikayetler genelde

Çok teşekkürler kıyaslama yapacağım . İlk açtığımda dikkat etmem gereken bir şey var mı hocam ? Şarj hariç ? Bazıları toz haznesinde toz kalıntıları var falan yazmış , varsa bu bir sorun diyebilir miyiz ?

Umarim olmaz gunes almayan yere monteledim onun bile etkisi olur gevremede :)

O konuda bir şey diyemeyeceğim hocam.

Sadece dyson un iade edilen her ürünün satış noktalarına veya deneyim merkezlerine teşhir olarak gönderdiklerini beyan ettiğini biliyorum. Ne derece doğrular bir yorum yapamam.

Video yuklenmis bakin v12 :)

Garipmiş hocam , bunun normal olduğunu düşünmüyorum

Teşir oldugu icin fazla kullanimdan esnemis olabilir ama sonunda evdede olacagi bu durum yani elimle borusunu sıksam parmak izlerimi cikartirim uzerinde hissiyat olarak kotuydu ama aksesuar olarak full+full du.

Hocam gelen model de bu . V11 de Türkçe menü yok mu ben de mi yok 😂😂 buldum buldum hocam

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 28 Şubat 2025; 19:41:27 >
  • Arkadaşlar selamlar,

Evde tam 25 yıldır kullandığımız Dyson DC05 ile artık yolları ayırmaya karar verdik. 2000 yılında babam vefat etmeden 3 gün önce almıştı. Motoru hala ilk günkü gibi çalışıyor ama geri kalan kısımlarında problemler var ve artık çok yoruyor.

Her neyse, yine Dyson almak istiyoruz ve dikey süpürge olsun istiyoruz. Bütçe sorunumuz yok. Dyson'ın en iyi modeli şu anda hangisidir? Sitesine baktım ancak çözemedim tam.

Bir de hepsiburada'da V15 Detect'in Total Clean diye bir modeli var ama Dyson'ın kendi sitesinde yok. Araştıran, bilen arkadaşımız var ise bilgi olarak yardım etmesini rica edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

V15 total clean, diğer V15'lere göre 1-2 tane fazla aparat ile geliyor. Bütçe sorununuz yoksa Gen5 öneriririm. Dyson kendi sitesinden veya HB dyson satıcısından alırsanız sorun çıksa bile garantiden faydalanırsınız. Diğer satıcılılara ben pek güvenemiyorum.

• dyson v15 total celan için ayaklı ünite bakıyorum.Hepsiburada trendyol vb sitelerde 700/800 tl satılan stantlar var .Bazısı öne eğilne sorunlarından bahsetmiş.Orjınal stand 4500 tl civarında o para da verilmez gibi.Muadil stant alıp kullanan var mı ?

• brusher B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

Aynen bende öyle düşünüyorum zaten. Dyson'ın kendi sitesinden almak en mantıklısı olacak sanırım.
    www.dyson.com.tr
    Dyson Gen5detect™ Absolute (Prusya mavisi/Bakır)
    https://www.dyson.com.tr/dyson-gen5detect-mavi-bakir
    bu linktekini alacağım. Mobilya altı aparatı da varmış içinde. Diğeriyle bir tek bu aparat ve renk farkı var galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 3 Mart 2025; 19:0:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.