|
Dyson'ın en güçlü kablosuz süpürgesi Dyson Gen5detect, Türkiye'de satışa çıktı
-
-
Duyduğuma göre yeni evlenecek kızlar çeyizlerinde dyson süpürge olmadan evlenmeyi kabul etmiyormuşlar .hatta evden kaçan yeni evli kadınlar yanlarına sadece dyson süpürgeyi alarak kaçıyormuşlar
-
"Önceki Dyson süpürgelerde çalıştırma tuşuna basılı tutarak temizlik yapılıyordu" yalan v12'de basmaya gerek yok. v15'te var/
-
Airfryer ve KitchenAid'i de ekle.
-
Bunun ıslak/kuru süpürme yapanını çıkarırsa Dyson noktayı koyar.
-
-
Bi süpürgeye bu kadar para verilir mi diyordum ama dyson gerçekten iyi temizliyor. bu dedigimi sadece kullanmış olanlar anlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 6 Eylül 2023; 19:3:1 > -
yaaaae askimmmmm dysonn alalieammmm yaaaae
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel reklam alıyorlar. Benim bile alasım geldi. Reklam parasını hakediyorlar.
-
Vallaha ne diyim arkadaşlar evimde dc62 modeli var pili öldü 4 sene önce değiştirdim hala kullanıyorum. Gene öldü gene değiştirmeyi düşünüyorum (pilini ) gerçekten çok kolaylık evde 2 adet alman çoban var tüy döküyorlar haliyle bundan 3 yıl önce mielenin CX1 cat dog modelini aldım. Çok memnunum ama dysondaki kablosuz özgürlük öbürünü atıl yapıyor. Bu modelede aklım gitmiyor değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sierratr1 -- 7 Eylül 2023; 00:35:34 >
-
Değer mi cidden bu paralara bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanına birde hayvan temizleme seti alırsanız, tüyleri yere düşmeden üstlerinden süpürebilirsiniz,
-
imkanınız varsa neden olmasın. dayanıklı tüketim malları uzun ömürlü olur. v12 kullanıyorum hala, aylık maliyeti 200 lira gibi düşünün. ama süpürmek işkence değil oyun gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 bine satılanı da var 30 bine satılanı da. Sizce iki katlık bir fark var mı aralarında kullanan biri olarak ne düşünürsünüz? F/p olarak en iyi modeli hangisidir?
-
Teknolojiyi görünce benim bile alasım geldi :)
Gerçekten iyi süpürge, imkanı olanlar için çok güzel biz de anca dışardan bakarız bu fiyatlara aksi mümkün değil :)
-
Yani bu süpürge evinde birden fazla evcil hayvanı olanlar küçük bebek varsa ve en nüfusu 4+ ise ve geniş ev varsa ihtiyaç olur. Aksi halde normal bir eve dyson süpürge falan gerekmez. Philips olsun arzum olsun vb gibi tonlarca markanın şarjlı süpürgeleri yeter normal kullanımda. Tekrar diyorum extrem koşullarınız var ise ancak en kaliteli dyson alırsınız 20 30 bin liraya geçersiniz onun dışında olmasa da olur.
-
Robot süpürge de olmalı
-
Bende bir önceki v15 modeli var şaka bir yana gerçekten vakum gücü epey yüksek, 2500w bosch kablolu süpürgeme denk.
Şarjlı bir cihaz olmasına rağmen verimlilikle epey vakum gücü sağlamışlar ve gerçekten güzel temizliyor.
Bu zamana kadar boşa uğraşmışım kablolu süpürgelerle. Ama toz torbasız olayına hala ısınamadım, kıllar falan içine dolanıyor boşaltması biraz tiksinç oluyor.
-
Evet o aparatı çok güzel direk tarayıp tımar ediyorsun hayvanları.
Duyduğuma göre yeni evlenecek kızlar çeyizlerinde dyson süpürge olmadan evlenmeyi kabul etmiyormuşlar .hatta evden kaçan yeni evli kadınlar yanlarına sadece dyson süpürgeyi alarak kaçıyormuşlar
|
Airfryer ve KitchenAid'i de ekle. |
Bi süpürgeye bu kadar para verilir mi diyordum ama dyson gerçekten iyi temizliyor. bu dedigimi sadece kullanmış olanlar anlar |
"Önceki Dyson süpürgelerde çalıştırma tuşuna basılı tutarak temizlik yapılıyordu" yalan v12'de basmaya gerek yok. v15'te var/
|
Benzer içerikler
- uygulama indirmeden karekod okutma
- silo 2 sezon
- opera video indirme eklentisi
- instagram okundu bilgisi kapatma
- whatsapp kendine mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X