|
Dyson, kişiselleştirilebilir yeni kulaklığını tanıttı: Dyson OnTrac
-
-
Söz konusu dyson ise kulaklık 100 bin olur herhalde 🤣 -
Kulaküstü kulaklıklara 2023 yılında Airpods Max, Sony WH1000XM5 ve Bang&Olufsen H95 i de alıp, tecrübe edip, sattıktan sonra noktayı koydum. Kulaklık demek benim için sadece kulakiçi kulaklık demektir. Kafaüstü ANC lerin hantallıktan başka bir olayı yok. Tek esprileri uzun batarya süreleri.
-
Fiyatını da yazaydınız korksaydık accuk. Bu tarzda focal bathys ve diğerleri diye biliyorum. -
500$'mış. Kafayı yemişler.
https://www.forbes.com/sites/marksparrow/2024/07/18/dyson-launches-ontrac-wireless-headphones-with-noise-canceling/
-
dyson ne işin var kulaklıkla yav yap işte sadece kafayı yıkayabileceğimiz duşa girmeden bir alet en azından bi harbi iyi fikir falan desin insanlar, kulaklıktan bol ne var
-
önce bi süpürgeler deki emiş gücünü arttir dyson . ne işin var bilmediğin kulvarda, seni haaam yaparlar -
Böyle markalar kulaklık işine girince ses kalitesi 8. planda oluyor. -
Kulaklık ne alaka, airstrait, airwrap, hava temizleyici onlara yoğunlaş boşver bu sektörde rakip çok. ;) -
Keşke korna sesini algılayan bir algoritma icat etseler. Ortalık o kadar çok dengesiz ile dolu ki kafalarında bu aletler. yol sanki babalarının yolu. Basiyon basiyon duymuyorlarda. Acuk ucundan dokunsak cezayı da bize kesiyorlar. -
Bu markalar da işi iyice Ulan bunlar ne kazanıyor Ben de Yaparım be işine çevirdiler. Bari gidip ilaç da geliştirip satsınlar acayip para var o işte -
Adamlar bunu ben de yaparım, istediğim fiyata da satar, on katı kazanırım deyip akıllarına geleni üretmeye başladılar. Tamam Xiaomi de böyle belki ama ucuza satıyor hiç değilse...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X