Şimdi Ara

Roborock en gelişmiş dock ünitesine sahip süpürgesini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Roborock en gelişmiş dock ünitesine sahip süpürgesini duyurdu
    Son dönemde özellikle robot süpürge pazarında yenilikleriyle öne çıkan bir firma var ki o da Roborock. Firma her yeni sezonda üzerine katarak ilerliyor ve tüketicilerin işlerini çok daha kolaylaştırmayı amaçlıyor. Pazarda yeni raporlar Roborock markasının lider olduğunu gösteriyor.

Roborock S8 MaxV Ultra özellikleri ve fiyatı

Roborock S8 MaxV Ultra firmanın 10 yılı dolduran tecrübesini simgeliyor. 10000Pa hiper emiş gücüne sahip olan süpürge PreciSense LiDAR ve Reactive AI 2.0 nesne algılama ile en verimli temizliği yapıyor. Carpet Boost+ ise halı üzerindeki saçları yüzde 30 daha güçlü çekiyor.

Ayrıca Bkz.A101 marketlerde iPhone 12 ve Roborock S7 Max Ultra var

FlexiArm uzayan fırça kolu köşelerde kir bırakmazken VibraRise 3.0 mop teknolojisi de dakikada 4000 devir yaparak derin zemin temizliği yapabiliyor. Hello Rocky kontrolcüsü ise Wi-Fi kesintilerinde robotu kontrol etmenizi sağlıyor.

Robotun dock ünitesi de sekizi bir arada özelliği ile rakiplerinden farklılaşıyor. 2.5 litre toz torbası 7 hafta değişime ihtiyaç bırakmıyor. Moplar 60 derecede yıkanıyor ve hava ile temizleniyor. 580ml deterjan tankı da 3 ay idare edebiliyor. Dock kendisini de temizlerken gelişmiş bir kir algılama sistemi mevcut.

Yüzde 30 daha hızlı şarj sunan dock ünitesinde opsiyonel su gider sistemi de yer alıyor. Roborock S8 MaxV Ultra robot süpürge 1800$ fiyat etiketine sahip. Kısa süreliğine 1000$ değerinde uzayan kol, aksesuar ve 5 yıllık garanti paketi hediye edilecek.

Kaynak:https://wccftech.com/roborock-s8-maxv-ultra-8-in-1-rockdock-ultra-refill-drainage-system/

• Roborock kullanıcısı olarak yorum yapıyorum: Bu işi çok iyi yapıyor.

• Aktif olarak kullanıyorum . Roborock s6 dan geçtim . Kesinlikle mükemmel cihaz . Bir önceki cihaz temizlemiyormuş resmen .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S7 MaxV Ultra kullaniyorum, hayatimda yaptigim en iyi yatirimlardan, hayat kalitesini arttiriyor. Cocugun oksurugu gecti bunun sayesinde.

• Dört yıldır sorunsuz ve çok başarılı bir temizlik performansı ile
    Viomi V2 pro kullanıyorum.

• joven kullanıcısına yanıt
    V2 pro modelini biz de 4 aşağı yukarı 4 yıldır kullanıyoruz. Şarj için ekstra 1 kere daha dock'a gitmesi haricinde çok güzel bir alet. En güçlü modda da çalıştırmıyoruz çünkü bu sefer en az 4-5 kere şarj olması gerekiyor ama bir tık altındaki güçte gayet ideal bir performans sunuyor. Bu güncel süpürgelerdeni otomatik toz torbalılar olsa çok daha kolay olur ama bu haliyle bile çok iş görüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimde ben evde ocak ayından beri Xiaomi Robot Vacuum S10+ kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Şimdi bu Roborock'ın bu en son teknolojisi ne yapıyor? Bilen birisi bize de açıklasın. Ocak ayında 11.500 TL'ye almıştım. 1800 dolarlık verdiğimizde ne fark alacağız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tropik17 T kullanıcısına yanıt
    Yazıda anlatmış ya işte

• pyrotechnician P kullanıcısına yanıt
    Yedek parça masrafları.nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tropik17 T kullanıcısına yanıt

Siz cihazin icindeki kucuk toz haznesini surekli kendiniz bosaltiyorsunuz. O cihaz istasyonuna donup kendisi bosaltiyor. Siz kucuk bir su haznesine su dolduruyorsunuz o cihaz istasyonundaki buyuk hazneden temiz suyu kendisi aliyor. Temizlik sirasinda belirteceginiz araliklarla istasyona donup pislenen mopunu sicak su ile yikiyor ve temizlige devam ediyor. Kirlenen suyu da ayri bir haznesine biriktiriyor. Ayrica temizlik bitince islanan moplarin les gibi kokmamasi icin moplarini yikayip sicak hava ile moplarini kurutuyor. Belki bunlari bende yaparim ne gerek varki diyebilirsiniz ama evi supurme islemini de biz yapabiliriz ama robota supurtmek icin cihazi aliyoruz :) haliyle evi robota supurtme mantigi ile mopunu da kendi yikasin kurutsun suyunu kendi alip bosaltsin tozunu kendi bosaltsin diyenler de oluyor fark bu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recepagdas kullanıcısına yanıt

Haber metninden daha fazla bilgi iceriyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimizde iki adet robot süpürge kullanıyoruz. Harika cihazlar, işlerini çok iyi yapıyorlar. Memnunuz ve iyiki almışiz diyoruz.

Ancaaak! Fiyatları gereksiz şekilde yukarı çıktı. Bu cihazların üretim amacı en az maliyet ve enerji sarfiyatıyla tamin edilebilir dercede bir temizlik sunmasıydı. Ama popüler olmalarıyla ipin ucu iyice kaçtı. 1800 dolar, yaptığı işe göre çok fazla. (Ki bu tip cihazlar yapısı ve teknik sınırlamalar nedeniyle asla 1. Sınıf temizlik yapamazlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 25 Nisan 2024; 21:56:27 >
  • homebird kullanıcısına yanıt
    vallahi ben 59900 TL ye aldım. s6 kullanıyordum. Resmen Çığır açtı bu cihaz eve. Artık gereksinim haline geldi. Çekim gücü ve çift fırçası ve her şeyi kendi yapmasının bir bedeli olacaktır. Tabii ortalama 5 yıl ömrü olduğunu düşürsek kesinlikle yine mantıklı oluyor. Ben bir süredir yeni cihaz almak için beklemedeydim. Bu cihaz yenilemek için oldukça iddialı özellikleri ile gelmiş. Özellikle çekim gücünün de 10,000 olması çok çok farkediyor. Evet mevcut robot olmasına rağmen sanki yokmuş gibi devasa bir toz çıktı. Şaka gibi.

• Bende roborock kullanıyorum ama orjinal yedek parça bulamıyoruz :((

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt

Ihmal edilebilecek kadar az, yilda bir amazondan 20€ luk firca bez takimi falan soyluyoruz halloluyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.