|
Samsung, dünyanın en güçlü kablosuz dikey süpürgesini tanıttı

-
-
Dyson gibi arizalanan aparati sorgusuz sualsiz sadece goruntulu gorusmede tespit edip degistirmedikten sonra bu paralari bu cihaza kimse vermez… Dyson alan biliyor ki dandik parcasi da olsa kirilinca garanti suresi icerisinde sorunsuz degisimi yapan bir firma var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
değişebilir aküyle kullanmak için einhell alayım dedim hepa filtresi satılmıyor. filte bitince makina çöp. ufak tefek boyu var , türlü türlü huyu var bu dikey süpürgelerin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam işte bu noktada Dyson ne kadar Apple gibi gereğinden pahalı ürün de satsa tüm dünyada yedek parçalarını bulabiliyorsunuz.
Ben o yüzden eğer bir cihaz yedek parça veya sarf malzemesi gerektiriyorsa çok satan ve popüler eşyaları daha çok tercih ediyorum.
Yoksa Dyson şu an bence de en iyisi değil, Samsung ve Philips Dyson'ı geçti özellik ve yenilikte. Araba mantığıyla düşünmek lazım,
bilindik bir marka/model, mesela Egea alırsın yedek parçası her yerde vardır ve ucuza çözülür. Alfa Romeo alırsın çok zor bulursun.
-
Dyson çok güzel ama problemli. Dikey dysonu bozulmayan görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dyson'dan daha mı iyi yani şimdi? gen5detect mesela.
Sanmam.
Bu arada hanım kızımız kendini iyi yetiştirmiş Amerika'da, akabinde memleketine dönüp Zemzong'a yönetici olmuş. Amerika bu işler içindir zaten.
-
Robot süpürge gelistireceklerine yine dikeyden yürüyorlar. İlla ki alıcısı var ama evde robot süpürge varken dikey Süpürge öyle yerinde unutuldu bizde atıl kaldı.
-
Katılıyorum Dyson'dan geçtim ben de Parçalarının dayanıklılığı Dyson'dan farksız ve kırılıncada ücretsiz değiştirmek yerine ücret talep ediyorlar ama eskiden Dyson Hakman tarafından satılırken servisi çok çok daha iyiydi bunuda unutmamak lazım
-
Hocam en güçlü robot süpürge bile derin temizlik konusunda kötü hala evde halı çok değilse yerleri silme konusunda artık aşırı iyiler ama. Dreame L20 Ultra kullanıyorum çok memnunum biraz daha ek özellikler gelsin değiştirmeyi planlıyorum yinede.
-
Mobil uygulaması nasıl başarılı mı? Genel olarak memnun musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şu ana kadar sıkıntı yaşamadım 1 kere şarj almamaya başladı mesela servisine götürünce tamir edemedikleri için hiç açılmamış kutuda yenisini verdiler ürünü Vatan'dan satın almıştım. Mobil uygulama içinse ben çok bir şey diyemem hocam önceden iRobot kullanmıştım onun uygulamasına göre çok çok daha iyi ama Roborock ile kıyaslandığında durum nasıldır bilmiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar

Dyson gibi arizalanan aparati sorgusuz sualsiz sadece goruntulu gorusmede tespit edip degistirmedikten sonra bu paralari bu cihaza kimse vermez… Dyson alan biliyor ki dandik parcasi da olsa kirilinca garanti suresi icerisinde sorunsuz degisimi yapan bir firma var
|
Hocam işte bu noktada Dyson ne kadar Apple gibi gereğinden pahalı ürün de satsa tüm dünyada yedek parçalarını bulabiliyorsunuz. Ben o yüzden eğer bir cihaz yedek parça veya sarf malzemesi gerektiriyorsa çok satan ve popüler eşyaları daha çok tercih ediyorum. Yoksa Dyson şu an bence de en iyisi değil, Samsung ve Philips Dyson'ı geçti özellik ve yenilikte. Araba mantığıyla düşünmek lazım, bilindik bir marka/model, mesela Egea alırsın yedek parçası her yerde vardır ve ucuza çözülür. Alfa Romeo alırsın çok zor bulursun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X