hayır artamaz, avrupada da aynı fiyata satıyorlar. Vergiler belli zaten. En fazla dolar euro hareketinden dolayı 15 yapabilirler. Üstü millet aç gibi yüklendiği için geçirelim hesabı olur. Dysonun ne derece kurumsal olduğunu göreceğiz. |
Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dyson'un kendi sitesinde benim gibi alıp kargosu yola çıkan oldu mu ?
-
Enflasyon,m1 para arzı nedir biraz bakın.
Tuvalet kağıdı da ondan 32 rulosu 250 liraya fırladı.Millet ishal oldu yüklendi kağıda fırsatçı Selpak..
En son gıda fiyat endeksine bakın.ot ,sebze,meyve Vs.Fiyatı artmaz dediğiniz birşey bulun lütfen.
Durumu olan ve alabilen alsın.Tavsiyemdir.
-
Siparişler 48 saat sonra kargoya veriliyor. Müşteri temsilcileri stokları göremiyor . Çok zorladım ama ikna oldum onlarda göremiyor. Boşuna aramaya ve yazmaya zahmet etmeyin stok için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulursanız Mediamarkt'dan alın 1 güne kargo geldi.
-
ben sitesinden almıştım bugün teslim edilecek dedi müşteri hizmetleri kolaygelsin getiriyor ,kendim sordum kendim yanıtladım gibi oldu ama diğer arkadaşlar için de bilgi olsun diye yazmış olayım.
-
20 sinde beymenden aldım hala tedarik ediliyor aşamasında
-
V12 düşünen varsa stokta www.dyson.com.tr
Dyson V12 Detect Slim Absolutehttps://www.dyson.com.tr/dyson-v12-detect-slim-absolute
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle salı günü aldım dün sabah ulaştı aynı gün kargo yapmışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hebele hübele
-
kendi sitesinden almaya çalışıyorum ama hep ödeme hatası veriyor
-
Hocam teşekkürler aldım cihazı. V15 i beklese miydim acaba? Biraz haznesi küçük o da aklıma takılıyor.
-
beymende v12 var
-
fark yarattın, değer kattın. danke
-
tükenmiş :D
-
v12 beymen yine stokta entersan
-
teşekkürler ben de beymenden dysonlandım :)
-
Kendi sitesinde de stokta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi sitesinde yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
STOKTA!!!!
www.dyson.com.tr
Dyson V12 Detect Slim Absolutehttps://www.dyson.com.tr/dyson-v12-detect-slim-absolute
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X