Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
112
Favori
222.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toz alerjisi olan çocuklar için tam biçilmiş kaftan hocam çocuk hastaneden çıkmıyordu şimdi çok şükür eskisi gibi gitmiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt

b grade nedir?

bu arada kutuda lazer başlıkta çıkmadı.

geçen v10 almıştım onuda göndermediler.

şimdi gelende bozuk çıktı

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Siz ürünü nereden aldınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dyson.com.tr den aldım.

bu arada mh aradım çok güzel bir mh var görüntülü konuşma başlattılar telefondan hem ürünü hem de kutu içeriğini görüntülü kontrol ettik ekran görüntülerini çekti. kutuda lazer başlık haricinde kombinasyon başlığı ve uzatma başlığıda yokmuş.

2 seçenek sundu ya servise gidecek servis tamir edip eksik başlıkları tamamlar genelde değişim kararı çıkmıyor ama servis değişim kararıda verebilir dedi.

yada iade edin dedi.

bana da sıfır ürünün servise gidip tamir olması mantıklı gelmedi iade edelim dedim.

bakalım iade alacaklar mı?

geçen buradaki arkadaşın kombinasyonunu aldım v10 + lazer başlık ama bende sonra alan arkadaşa süpürge gitmiş bana stok yok dediler. ilk elin günahı olmaz dedik 2. maceraya atıldık ama 2. dyson maceramda yine hüsranla bitti.

bakalım stok yakalarsam 3. maceraya çıkarız.

bu arada v15 dijital ekran ve sensörler olduğundan bozulma oranı v10 dan fazlamıdır?

v15 yerine v10 daha mı mantıklı?

kafamda deli sorular....

• Dyson V12 Detect Slim Extra (Prusya mavisi/Bakır)

dyson v12 şuan stokta almak isteyenler için

www.dyson.com.tr
    Dyson V12 Detect Slim Extra (Prusya mavisi/Bakır)
    https://www.dyson.com.tr/v12-detect-slim-vacuum-blue-copper
  • Aranıza v10 orginle katıldım.ayrıca big ball cinetic 2 cihazı yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.big ball da çok sayıda başlık mevcut ama v10 uyumlu değil.acaba bu başlıkları v10 da kullanabileceğim dönüştürücü mevcut mudur?

• cemoli_52 C kullanıcısına yanıt

V10 orgin ile cyclone arasindaki fark nedir

• V10 orgin Hepsiburada satışta suan

• darnglove D kullanıcısına yanıt

v10 cycloneda sert zemin başlığı ve mini motorhead diye geçen başlık orginde yok.ama var olan başlıklar gayet yeterli.10 k fiyat performans diye düşünerek aldım.

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt

Hepsiburadadan aldım ben de

• cemoli_52 C kullanıcısına yanıt

Mini Motorhead stoklardayken 500 TL ye aldım orjinal siteden.5 ay önce HB'dan V10 Orgin'i 7.400'e almıştım.Gayet güzel iş görüyor.Lazer başlık LCD ekran falan gereksiz bence.İYi ki almışım diyorum..

• V12 almayı düşünüyorum. Önereceğiniz bir yer var mı indirime giren yada kart kampanyaları ile kombo yapılabilen?

• mor1989 kullanıcısına yanıt

İndirime girmiyor.Sadece kur farkı olmadan alman lazım.1 ay sonra fiyatı katlanıyor zaten.Şu an kendi sitesinde stok bitti.HB da v10 vardı.Ben almıştım. o da gayet iyi işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 11 Mayıs 2023; 15:36:31 >
  • dyson satıcısı dışında alındığında garanti durumunda sadece aldığınız firma ile iletişime geçiliyormuş sanırım o yüzden tereddütteyim

HB'da dyson türkiye de satıyor..Orada veya başka yerde farklı satıcıdan almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 11 Mayıs 2023; 16:11:19 >
  • peki v10 için Mini motorhead (800 ) mi yoksa Anti-tangle mini motorhead (1100 ) mu tercih edilmeli arada çok fark yok

ikisi de işinizi görür.Anti-tangle mini motorhead (1100 daha iyi gibi .

• özellikle koltuk ve yataklar için sanki standart motorhead daha iyi gibi gözüküyor ama bilemedim , amacım sadece koltuk ve yatak temizliği

• Dayanamadım ve ben de aldım v10. Evde robot var. Yanına aldım bunu da.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.