Yine Tükenmiş :) 1 tane falan giriyor stoklara sanırım :) |
Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (8. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sepete eklemiştim bir tane fakat tükenmiş gerçekten :)
-
Anlık takip. Dakikada 1 stok mu açıyorlar nedir pasajda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım öyle oluyor öğlen açıldı paylaşttım bitti biraz önce denk geldim paylaştım yine bitmiş
-
Yalan yok biraz ağır hocam, 3-5 dakikadan sonra yormaya başlıyor bayağı. Hanıma bir kaç kez dedim v12 slim mi alsaydık acaba seni benden de çok yorar bu diye. Onun dışında zaten alabileceğiniz en iyi süpürge, memnun olmayan yoktur hocam.
Fakat v12'nin de haznesi biraz küçük, şarj süresi daha kısa sanırım vs. Ben biraz almışken en son modeli alalım, zaten 3-4 yıla çok daha iyi teknolojiler çıkar, çok gelişir makine en azından çok eski modelde kalmamış oluruz diye düşündüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamphire -- 13 Aralık 2022; 15:20:56 > -
Güzel haber. Sağolun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
v12 ile v11 var. yapışın
www.dyson.com.tr
Dyson V12 Detect Slim Extra (Prusya mavisi/Bakır)https://www.dyson.com.tr/v12-detect-slim-vacuum-blue-copper
Arkadaslar stokta extranin ne farki var da 500 tl fazla oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
renk ile ekstra 1 aparat var ve mevcut aparatlar digerinden daha farklı. yüzey cizmeyen vs yaziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eBRiHanceR -- 13 Aralık 2022; 16:17:48 >
v15 ile v12 arasında ne farklar var çok fark var mı?
-
V15 stokta www.beymen.com
Dyson - V15 Detect Absolute Kablosuz Dik Süpürge - Grihttps://www.beymen.com/p_dyson-v15-detect-absolute-kablosuz-dik-supurge_1121196?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hiç aklımda yokken ilgi alanımda değilken şu topigi tepede gördükçe benimde almam gerektiği fikri oluşuyor.. 😂😂
Sonunda aldım :)
-
Hayırlı olsun:)
Hayirli olsun hocam
Merhaba Dyson V12 Detect Slim Extra (Prusya mavisi/Bakır) stokta görünüyor diğer v12 lerden farkı nedir alınır mı sizce bu model ?
sonunda ben de aldım v15 bakalım inşallah pişman olmayız:)
-
beymen üzerinden v15 i 14 bin tl'ye aldım az önce. umarım bahsedildiği gibi kaliteli çıkar. stok olabilecek sayfaları açıp ara sıra yenileyin. öyle denk getirebildim.
-
Alan arkadaşlara hayırlı olsun bakalım beymen stoğu ne zaman bitecek Beymende an itibariyle 44 tane stok var yanılmıyorsam EDİT 2 DK DA 39 KALDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerTR19 -- 13 Aralık 2022; 16:46:31 > -
bütçede sıkıntın yoksa v15 e yapış bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X