Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.660
Cevap
112
Favori
222.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karşılaştırmayı alışveriş sitelerinden yorumlardan veya epey sitesinden bakabilirsiniz. Benim V12'yi tercih etme sebebim daha hafif olması ve çalışır durumda olması için sürekli düğmeye basılı tutmaya gerek olmaması

https://www.epey.com/supurge/karsilastir/693303-717288/dyson-v15-detect_dyson-v12-detect-slim-absolute/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu v15 i nasil 14k ya alabilecegiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığı birkaç gündür takip ediyordum annem için V11 Extra aldım umarım memnun kalır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • takip ediyorum ama bir türlü nasip olmadı almak geçen gün hb da baya stokta kaldı ama benim beceriksizliğimden alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesaplı78 -- 12 Aralık 2022; 21:41:34 >
  • Alacağım bir süpürge değil ama konuya her girdiğim de alamayanları görünce alma hırsı oluşuyor istemsizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 13 Aralık 2022; 1:6:5 >
  • bugün kayinvalideme v11 extra aldik. bu modelde 2. basligin olmamasi cok kotu ama yakalamisken alalim dedik. kendi evime de v12 kovaliyorum. bakalım nasip olacak mı. 10k ustune supurge kovaliyoruz ya ben ne diyeyim...

• Stoga girmedikce niye yorum yapiyoruz anlamıyorum stokta olsun yorumları oyle yapalim her seferinde acaba stoga girdi mi diye bakıyorum. Alsam mi almasam mi baska model aldim hangi kafadayiz ben anlamıyorum

• VesPerN kullanıcısına yanıt

hocam bence 2 bin lira fark için değecek farklar var. 2 binlik farkın zam geldikçe daha da açılması olasıyken bence V15 daha mantıklı bir seçenek. Farklara gelirsekV15 de yerler fazla kirliyse otomatik emiş gücünü arttırıyor, lazer teknolojisi toz tiplerini sınıflandırıp ekrana grafik veriyor ve en ufak tozları dahi yakalıyor. V12 ye göre ağır olması toz haznesinin geniş olması ve motorunun büyük olmasından kaynaklı daha güçlü bir makine olduğu için. Tetik tuşu da hafif aslında eli yormuyor ama sabit tuşa basması durumu sıkıntılı bazılarına göre. Çok dert edenlere tetik kilidinin ayrıca satıldığı yerler var oralara bakmalarını öneririm. Bu makine varken aslında robota dahi gerek yok ama üşengeçlik yoksa, temizlik işini tek başına halledecek kapasitede.

• hotlevel kullanıcısına yanıt

Beymen - Turkcell pasaj - dyson sitesi buralara ara ara stok düşüyor denk getirmek lazım .

• Fazla araştırmadan aldım, muhtemelen öyle, başlığında ışık filan yok.

• quak kullanıcısına yanıt

Hocam "hocam bence 2 bin lira fark için değecek farklar var. 2 binlik farkın zam geldikçe daha da açılması olasıyken bence V15 daha mantıklı bir seçenek. Farklara gelirsekV15 de yerler fazla kirliyse otomatik emiş gücünü arttırıyor, lazer teknolojisi toz tiplerini sınıflandırıp ekrana grafik veriyor ve en ufak tozları dahi yakalıyor." Demissiniz. Aynısı v12de var. V15 cok daha agir toz haznesi büyük. V15 hafif toz haznesi küçük. Arada baska fark yok

• Turkcell'de görünüyor. Stok Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ist4nbul_ -- 13 Aralık 2022; 9:36:27 >
  • Ürün stokta

• Aldım teşekkürler garanti konusunda sıkıntı olur mu acaba

• 15'e karar vermiştik.

Ödeme adımında stok tükendi :(

Yukarıdaki arkadaş benden hızlı davranmış :) Hayırlı olsun

• Designer83 kullanıcısına yanıt
    Sanırım geç fartkettiniz çünkü ben 2 3 defa farklı kartları denedim zaman kaybettim aslında baya

• Hesaplı78 H kullanıcısına yanıt

Yok aslında erken farkettim 40 dakika filan oyalanmak durumunda kaldım.

Anneye alıyoruz, V12-V15 sürekli bir kararsızlık yaşadı ağırlık nedeniyle. Telefon git gelleri oldu.

2-3 kere alma aşamasında ürün değiştirdim.

Sonunda almışken V15 olsun, 400 gram daha fazla olsun sorun olmaz herhalde dedi (Eski ürünü V10 ile kıyaslıyor onu kullandığı için)

Ama son adımda da stok bitti. Hayırlısı artık. Yıl sonuna kadar denk gelir belki tekrar.

Sizin hayırlı olsun tekrar

• Teşekkürler. Aldım.Satıcısı turkcell mi oluyor? Garanti kapsamı nasıl oluyor? Umarım sıkıntı çıkmaz

• turev77 T kullanıcısına yanıt
    Garanti konusunda bende çok kararsızım dyson bizden almamışsınız satıcınızla görüşün diyebilir mi? Bu konuda şikayetler var çünkü

• Designer83 kullanıcısına yanıt
    Dyson dan v11 extra sipariş ettim, saçlar vs dolanıyormuş fırçaya o yüzden iade sürecini başlatıp v15 almaya karar vermiştim almışken n son çıkanı olsun diye

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.