< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (82. sayfa)
-
-
mm mediamarkt
hb hepsiburada
ty trendyol
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dyson a beklenen zam gelmiş, almak isteyenler eğer stok bulursa mediamark teknosa eski fiyattan satıyor şimdilik bilginize...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
medimarkt sitesinde dyson v10 extra 10.499 hala. Değişmeden alın.
değişmiş 12.499 olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 12 Haziran 2023; 9:46:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Basliktaki fiyata v10 absolute alinabiliyor artik, gecmis olsun.
Guncel fiyatlar asagidaki gibi olmus.
V15 detect 20bin
V12 detect 17,5bin
V12 detect+ 18,5bin
V11 extra 15bin
V10 absolute+ 16bin
V10 absolute 15bin
V10 extra 12,5bin
V8 absolute 10bin
V8 extra 9 bin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sene başından itibaren Dolar vs. TR fiyat tablosu aşağıdaki gibi:
Buna göre dolar kuru 25 tl yi geçtikten sonra (stokta olursa) satın almak daha makul görünüyor yeni fiyatı üzerinden.
Yani aceleniz yoksa, satın almak için para biriktirdiyseniz, vadeli mevduat (%47) veya dövize geçip şimdilik beklemek daha doğru gibi.
Yaz bittikten sonra, düğün (çeyiz) sezonu da geçer ve talep azalır, o zaman satın almak daha makul olur hem de.
-
Faizde yapılacak sağlam bir artışla , dolar bir tık düşerse fiyatı indirmezler değil mi ? Gerçi kendim yazarken bile aklımdan cevabı veriyorum aslında tr de yükselen birşey kolay kolay düşmez diye 😬 benimkisi 17k dan alamamanın hüznü sanırım 😂
arada ek gözetim vergisi getirildi, dolar hesabınızı ona göre yapın.
-
Bu fiyata bir daha geri gelmez dolar düşse bile.
Bende öyle düşünüyorum.
V15 Stoğa girdi arkadaşlar fiyattan dolayı hızlı erimiyor sanırım.
Arkadaşlar merhaba, ben zam öncesi fiyattan teknosadan v11 Extra sipariş ettim. Henüz kargoya verilmedi. Birley soracağım birkaç sayfa geriye gittim ama bulamadım. V15 ışıklı başlık v11 için de uygun mu ? Sitede bulamadım ama tecrübe eden ya da bu şekilde alan oldu mu? Bilgi veren olursa mutlu olurum? Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet uyumlu önceki sayfalarda bahsetmiştik, youtube'ta aratabilirsiniz videosu bile var.
yalnız v15 lazer başlık dyson stoklarında yok, muhtemelen ona da zam gelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 13 Haziran 2023; 22:40:32 > -
Dyson v15 20k ile kendi sitesinde stokta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar v15 ptt avm de 19.500. fakat ithalatçı garantili ürün. bu fiyata alınır mı ithalat garantili ürün problem olur mu
-
500 lira için değmez bence. Stoklar fiyat artışından sonra hızlı geliyo , bekleseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
hocam asgari ücretten tekrar bir zam yer mi diye düşünüyorum.
-
Hocam şöyle söyleyeyim, dolar artmadan bir gün önce 17k stoğunu almamıştım kaçırmıştım. Zammı sordum ülkedeki enflasyona göre hareket ettiklerini herhangi bir zam durumunun kendilerine bildirilmediğini söyledi müşteri hizmetleri. 2 gün geçmeden 20k oldu fiyat 😂😂 o yüzden bişey diyemiyorum bu konuya her türlü bi yolunu buluyolar yükseltmek için..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X