Bildirim
E 200 ÖNERİ BEKLİYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ha bir de E200 ile 200E farklı mı? öyleyse fark ne? -
yeni nesil motor iyidir... e200 ve 200e donanım ve biraz motor çalışma sistem farkı taşıyormuş... -
Dostum bende 200E var. 1990 model.
Araç Konyada.
Herhangi bir kazası değişeni vb. yk.
Eğer düşünürsen görüşebiliriz. -
Biri beyaz motor diyor, biri yeşil, kırmızısı da var... Kare motor diyen de... Nedir bu motorlar? Biri bizi aydınlatsın lütfen.... -
85-93 arası olanlar 102 motordur. yanı mekanik enjeksiyon. başka bir tabirle tek nokta enjeksiyon. lpg takıldığında normal tip takılıyor. uyum problemi çok oluyor. 93-95 arası ise 11 motor oluyor. daha sonra w210 kasa dediğimiz kedi gözlerdede bu motor kullanıldı. bu motor ful enjeksiyondur. yani tam elektronik. lpg takıldığında sıralı sistem takılıyorr. uyum ve performans sorunu yaanmıyor. birde 111 motor 136 bg gücünde. 102 motor ise 105 bg gücünde.http://www.mbclubtr.com/index.php forumda detaylı bilgi bulabilirsiniz.. -
takip -
bütçeyi 2-3 daha arttırsan 1996 e200 clas bulursun -
slm. bence bütçeyi biraz daha artır ve w210 kasa e200 felan al. -
Bende öyle yaptım...
1997 model w210 kasa e200 aldım. 21500TL hemde..
Harika bir araç. -
quote:
Orijinalden alıntı: aktassa
Bende öyle yaptım...
Harika bir araç.
yıllık vergisi ve bakım masrafları nasıl bende almak istiyorum ama bu masraflar korkutuyor . -
vergiyi internetten sorgula. Hoş çok düşük rakamlar oluyor modelden dolayı. Bakım masrafları ahım şahım tutmaz. Hava filtresi 20 tl. Yağ 10 - 40 kullanıyorsun. Yağ filtresi 20 tl. Polen filtresi 25 tl. Buji takım 60 tl. Ön takım parçaları çok ucuz. Ayrıca şu var bu araçlar kolay kolay arıza yapmaz. Periyodik bakımlarını 10.000 km de bir yap sür. -
Utkanin da dedigi gibi arac netedeyse masrafsiz.
Zaten bir arac begendiysen hemen servise gotur. Eger onerirlerse inanki ekstra birseyler yapmadan seni yolda birakacak bir arac degil. Rahatlik, donanim ve konfora girmiyorum bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: aktassa
Bende öyle yaptım...
Harika bir araç.
o fiyata iyi almışınız sahibinnde 30 bin istiyorlar. -
iyi günler uzun zaman geçmiş üzerinden ama bende şu an arıyorum 22-25 arası e 200 aldınız mı memnun musunuz teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X