Şimdi Ara

E-5 üzeri ve Unkapanı köprüsü üzeri Eds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa yakası süreli EDS uygulaması başlanmış

E-5 üzerinde otomobil 80 km diğer Araçlar 70 yan yol'da ise 50 km hız uygulaması kamera ve tabelalarda belirtilmiş...

Unkapanı köprüsü giriş ve çıkışta 50 km kamera ve tabela ile EDS gösterilmiş ...

Ceza yiyen var mı? Bana kalırsa 4-5 ay beklenecek cezalar toplu gönderilecek heralde bir araba parası ceza oducez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orası aktifleşir ve geçen binlerce araca o cezaları yazarlarsa, orada cezayı yiyecek araç sahiplerinin toplamı tükürse sarayı su basar, bu kadar büyük çaplı ceza işine giremezler

büyük ihtimalle yine şanssız olanlara cezalar denk gelecek diğerleri sıyıracaktır ki otoban mevzusunda da hız sınırı falan sallamayıp basıp gitmesine rağmen daha da ceza yiyene rastlamadım
  • Zaman fedakarlık zamanı kardeşlerim, vatanımız için gerekenleri yapmak durumundayız.Bu karanlık günlerdende hepbirlikte çıkacagız inşallah.
    Şikayet edip karşı çıkmayalım lütfen

Selam ve dua ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rh_plus -- 15 Kasım 2017; 17:20:19 >
  • Napiyim gaza basıp hergun ceza mı yiyeyim 50 bin TL EDS cezası ile selam ve dua lar ile beni gomersiniz

• Avrupa yakası E5'te yıllardır var zaten o hız koridoru.
  • Emin misin Gayrettepe çıkış üste yeni yerleştirdiler ayrıca Ayvansaray köprü giriş yeni kurdular... Çelik üzerin 1. Köprü gibi aynı kamera sistemleri mevcut.

Unkapanı 2 hafta önce koydular...

• orası aktifleşir ve geçen binlerce araca o cezaları yazarlarsa, orada cezayı yiyecek araç sahiplerinin toplamı tükürse sarayı su basar, bu kadar büyük çaplı ceza işine giremezler

büyük ihtimalle yine şanssız olanlara cezalar denk gelecek diğerleri sıyıracaktır ki otoban mevzusunda da hız sınırı falan sallamayıp basıp gitmesine rağmen daha da ceza yiyene rastlamadım
  • Yeni geldi ve cezalar başladı diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Göztepe parkı 2. Işıklarda kameralar aktif sınır 50 km

Fener kalamış caddesi bitimi EDS aktif.

Caddebostan migros önü sınırı 50 kameralar aktif + EDS

Yine caddebostan bostancı sahilin bitimine kadar 50 ile 70 arası hız sınırı var bütün kameralar aktif ve EDS var.

Bostancıya gelmeden son 3-4 ışıkta radar var anında hız ölçüyor. Buralarda dikkatli gidin.

Bağdat caddesi girişi kadıköy istikameti bostancı tren istasyonunun olduğu ana cadde EDS. Bostancı trafik şubenin bulunduğu yerden itibaren hız sınırı 50 ve EDS var.

Şaşkın bakkaldan ethem efendiye doğru giderken yine EDS var. 2 tane. Hız sınırı 50

Feneryolundan kızıltoprağa doğru fenerbahçe stadına giden cadde de 2 EDS.

Göztepe mercedes kolumanın bulunduğu ışıklarda EDS var

Özellikle bağdat caddesinde 70 km yi kesinlikle geçmeyin ve kırmızı ışıklarda mutlaka durun. Tabelalara uyun anında ceza gelir

Unkapanı Aktif hale gelmiş 50 km geçmeyin..

Unkapanı ışıklar Eds Aktif mis.

Zincirlikuyu Gayrettepe EDS Aktif

Ogrenebildiklerim bunlar.

• Baska Aktif bildikleriniz var mı ?

• rh_plus kullanıcısına yanıt
    fedakar vatandaş bizim yerimize de fedakarlık yap be.dua ederiz sana.sevap alırsın.
    olma mı beaa...
  • İstinye ve hacıosman bayırı, piyalepaşa bulvarı eds aktif benim bildiklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

Baska Aktif bildikleriniz var mı ?

Tarlabaşı tüneli de aktif bilginiz olsun. İstisna tanimiyor.

Ama Unkapanı köprüsü aktifse dediğiniz gibi 4-5 tane bana da gelir gibi. O köprüde 50 ile gideni arkadan otobüsler itekliyor.

• o aktif bu aktif diye yazıp durmayın boşa, tüneller ve birkaç yer dışında aktif olan yok, sadece görüntü onlar
  • en çok aktif olan ışıklardaki dilenciler.kırmızıda durmak istemiyorum bunların yüzünden. ceza yicem bi gün

• Arkadaşlar E5 te durum nedir sirinevler Beylikdüzü arası nerelerde var eds

• RONNIE kullanıcısına yanıt
    Unkapanı köprüsü kapalı kutu bende bekliyorum

• 80 mi iyiymis.. benim bu aralar e5 ve temdeki ortalamam yer yer 13km ye kadar düşüyor.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    80 e-5 cezalar gelmeye başladı deniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

en çok aktif olan ışıklardaki dilenciler.kırmızıda durmak istemiyorum bunların yüzünden. ceza yicem bi gün

Bazısı abartiyor cam'a eli ile tıklıyor kapı açmaya çalışıyorlar...

• Baskan1111 kullanıcısına yanıt
    Oku oku bitmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.