Şimdi Ara

e 6300 CORE2 DUO ; EN SONUNDA TOPLADIM ÇOK GEZDİM AMA . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence ekran kartını x1800gto yap çok memnun kalacaksın emin ol
    ram leri ise dfs deki gskill2*1gb corsair yap onlar micron d9 çipi var ben almadım şimdi kafamı duvara vuruyorum
  • hmm şey sadece monitör ve işlemciyi inventustan alsan 30,4o* dolar karın olur=) baya dolaşmışsın harbiden ;p

PRD ankara=))ist cekil aradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLLEX -- 12 Ağustos 2006; 19:51:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: resrous

bence ekran kartını x1800gto yap çok memnun kalacaksın emin ol
    ram leri ise dfs deki gskill2*1gb corsair yap onlar micron d9 çipi var ben almadım şimdi kafamı duvara vuruyorum

"ram leri ise dfs deki gskill2*1gb corsair yap onlar micron d9 çipi var" Iste burayi anlamadim? Gskill ayri bir marka Corsair ayri. Dfs'de ki hangi ram'i tavsiye etttin burada dostum? Gskill'mi, corsair mi?

• güzel sistem olmuş ,güle güle kullan
  • tavsiyelerınız için teşekkur ederım ama tum urunlerı aldım artık . ekran kartınıda x1800 gto aldım zaten..merak etmeyın.
  • gezdiğim firmalara baktım . adamın işyeri çok işlek caddede sinek avlıyor. dığerıne bakıyorum hiç alakasız bakkal dukkanı gıbı b
    ıryer adam takır takır satıyo .. nette web sayfasının olması çok onemlı bence . bıde şunu anlamıyorum neden hepsinde aynı urunler yok
    gıt ondan bunu al , oburunden ram al ,bır başkasından kasa al,ne ya oyle ortalık malı gıbı bı oraya bı buraya anlamıyorum ben ya, adama dıyorumkı ben senden alıyım hepsını sen temın et dıyorum ustune de karını koy dıyorum , adam yapmıyo ya.. sankı ben adama babasının hayrına yap dıyorum..
    bu işi ben anlamadım garıb bır sektor ..

sankı yukarı tarlanın tohumları bunlar .. hepsi aynı tarlada oysakı.. dımı bıde peşinde ADAMLAR INDIRIM YAPMIYO . YUZDE 5 INDIRIM YAPIYO ,onun mantıgını da anlamadım
    abartıyormuyum acaba .. ?? siz nedersınız
  • eğer bilgisayar konusun biraz iyisen yani arızalandığında arızanın neden kaynaklandığını anlayabilirsen neyi nerden aldığın önemli değil.parçaları garantiye yollarsın.ayrca sistemin güzel hayırlı olsun.
  • Tamam haklısında .. rezıllik ya .. mıllet halen x1800gto ekran kartı beklıyo ... getırsenıze kardeşim .. distrubitorler ne iş eyarıyor .. bu yok şu yok.
    bıde alırsın allah korusun arıza falan dediğin gıbı hevesin kırılır . moralın bozulur zor işler bunlar ya ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENCO06

• INTEL E6300 core 2 duo………………………………… ( GİGATEK 209$+kdv )
    • ASUS P5W DH Deluxe/WiFi-AP………………………..( DFS 255$+kdv )
    • TWINMOS - 2*1 GB DUAL DDR2 667………………(GiGATEK 187$+kdv)
    • LEADTEK - PX7600 GT EXTREME TDH……… …..(GİGATEK 209$+kdv)
    • SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ………… (GİGATEK 97$+kdv)
    • NEC - ND4570 BLACK…………………………………. (GİGATEK 37$+kdv)
    • PHILIPS 190X6FB………………………………………… (MAVİ 380$+kdv)
    • ENERMAX 500 watt liberty ……………………………..(MAVİ 145$+kdv)
    • Enerjymax chakra ………………………………………. (?????? 85$+kdv)

TOPLAM : 1892 $ ( KDV DAHİL)
    2.763 . YTL

1- Arkadaşlar böyle bir sistem topluyorum . ama içim rahat değil, belli kısmını birinden , belli bir kısmını diğerınden almak hiç hoşuma gıtmıyor . birinde olan ürün diğerinde yok ,
    Sizce bu sorun olurmu?( Ankarada oturduğum için ankdakı firmaları seçmek zorundayım)

2- Kasayı ankarada bulabılırmıyım acaba.?

3- Sistem de eksik bişey varmı acaba şu şöyle olsa daha iyi olur falan dıye sizce?
    Çünkü sizler bu konuda baya tecrubelisiniz… INVENTOR PROFESSIONAL ,Autocad vs .. gibi programlarda (montaj , anımasyon vs gibi ) kullanmak üzere alıyorum..

Şimdiden teşekkür eder , görüş ve düşüncelerinizi beklerim…..

Valla en son baktığımda DFS de 2*1GB g.Skill ramler vardı 5-5-5-15 de 800MHz biraz voltajla 4-4-4-12 olabilir bence en azından twinmosdan iyidir yani. Ekran kartı olarak ati almanı tavsiye ederim 1800GTO olabilir fiyatlarıda baya düştü hem zaten anakart CF destekli. HDD de ise bence tek disk yerine iki diskle raid kurmalısın hep oyun larda FPS testleri yapıyorlar ama bir oyunun açılma süresini bölümler arası geçişi windows açılışını kimse kaale almıyor. Bunlarda bir bilgisayarda çok önemli özellikle yüksek kapasiteli disklerde büyük dosyaları taşımada yardımcı olur ayrıca genel performansada etkisi olur

• quote:

Orjinalden alıntı: GENCO06

Tamam haklısında .. rezıllik ya .. mıllet halen x1800gto ekran kartı beklıyo ... getırsenıze kardeşim .. distrubitorler ne iş eyarıyor .. bu yok şu yok.
    bıde alırsın allah korusun arıza falan dediğin gıbı hevesin kırılır . moralın bozulur zor işler bunlar ya ..

hocam diğer markalar ATİ kartlarda sapphire ile fiyat konusunda rekabet edemiyorlar o yüzden getirmiyorlar.

meyden sapphie a kalıyor o da artık ne kadar getirirse.
  • babasının hayrına verıyor sankı dımı? çok kotu boyle acız kalmak ..
  • sistem çok güzel bırakın 6300 almayı 6400 aldında bizde sonuçları görelım
  • biraz pahalı toplamıısın daha ucuza bulabilirdin -
    hayırlı olsun
  • nerden alıcaz ucuza .. zaten zor buluyoruz ürünleri..hemn buldukmu fıyatın afazladan takılmadan alıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.