Şimdi Ara

e 6300 CORE2 DUO ; EN SONUNDA TOPLADIM ÇOK GEZDİM AMA .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • INTEL E6300 core 2 duo…………………………….........................................................SİS BİLGİSAYAR
    • ASUS P5W DH Deluxe/WiFi-AP…………………......................................................SİS BİLGİSAYAR
    • PHILIPS 190X6FB………………………………………… ....................................................SİS BİLGİSAYAR
    • KINGSTON HyperX KHX6000-D2K2 750 MHZ 2048MB KIT (2X1024MB) Ram......MAVİ BİLGİSAYAR
    • SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1800 GTO (PCI-E) AVIVO Ekran Kartı............. MAVİ BİLGİSAYAR
    • NEC ND4571 16X Dual Layer Box (Siyah) DVD Writer.................................... MAVİ BİLGİSAYAR
    • ENERMAX 500 watt liberty ……………………………................................................. MAVİ BİLGİSAYAR
    • Enermax chakra ……………………………………….................................................... SANALMARKETİM
    SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ…………................................................ GİGATEK

1- Arkadaşlar böyle bir sistem topluyorum . ama içim rahat değil, belli kısmını birinden , belli bir kısmını diğerınden almak hiç hoşuma gıtmıyor . birinde olan ürün diğerinde yok ,
    Sizce bu sorun olurmu?( Ankarada oturduğum için ankdakı firmaları seçmek zorundayım)

2- Sistem de eksik bişey varmı acaba şu şöyle olsa daha iyi olur falan dıye sizce?
    Çünkü sizler bu konuda baya tecrubelisiniz… INVENTOR PROFESSIONAL ,Autocad vs .. gibi programlarda (montaj , anımasyon vs gibi ) kullanmak üzere alıyorum..

Şimdiden teşekkür eder , görüş ve düşüncelerinizi beklerim…..

sistemı topladım arkadaşlar bugun ankarayı dolaştım , kapı kapı yoruldum ama olsun.
    çok saolu yardımlarınızdan dolayı teşekkur eder sizlere mınnettar oldugumu soylerım ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENCO06 -- 13 Ağustos 2006; 13:21:55 >

• Asusun anakartı baya pahalı eğer üzerinde bulundurduğu tonla özelliği kullanmayacaksan bence diğer markalara bir göz msi gigabyte falan daha uygun fiyatlı olmalılar. psu yuda 500W almana gerek yok , çünkü conreo işlemciler daha az watt harcıyor. 400W uygundur bence.
  • ya tc deki twinmos hayranlığı ne böyleyurt dşında çoğu firma satmıyor bile ...

kingston lara yönel arkadaşım tabi bütçe varsa corsair xms2
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

ya tc deki twinmos hayranlığı ne böyleyurt dşında çoğu firma satmıyor bile ...

kingston lara yönel arkadaşım tabi bütçe varsa corsair xms2

Uygun fiyatlı ya ondan
  • Twinwos hayranlıgım yok. ne bulabılırsek onu almaya çalışıyorumz. mavi ,gigatek, dfs de varmı ?

Peki birde bu kasa ve ups yerıne sadece AOPEN H600B-28 400 watt alsam kafi gelmezmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENCO06

Peki birde bu kasa ve ups yerıne sadece AOPEN H600B-28 400 watt alsam kafi gelmezmi acaba?

Gelir tabi.
  • parça parça alman kendin toplayacaksan sorun olmaz tabiki.hespsinin ayrı ayrı garantisi olacak,nerden aldıysan orayla muhattap olacaksın.

kasa için firebal a sorabilirsin yoksa bile getirme imkanları olabilir.

sistem güzel ama anakart çok çok pahalı sürüyle ekstrası var,çok şart değilse daha ucuz bişey bakın.
    gigabyte ın 965p si bile 205$ en azından onu bi düşün,eternal da var.
    intel in 965p si var mesela yeni gelmiş,o da mavi de 122$.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• INTEL E6300 core 2 duo………………………………… ( GİGATEK 209$+kdv )
    • ASUS P5W DH Deluxe/WiFi-AP………………………..( DFS 255$+kdv )
    • TWINMOS - 2*1 GB DUAL DDR2 667………………(GiGATEK 187$+kdv)
    • LEADTEK - PX7600 GT EXTREME TDH……… …..(GİGATEK 209$+kdv)
    • SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ………… (GİGATEK 97$+kdv)
    • NEC - ND4570 BLACK…………………………………. (GİGATEK 37$+kdv)
    • PHILIPS 190X6FB………………………………………… (MAVİ 380$+kdv)
    • ENERMAX 500 watt liberty ……………………………..(MAVİ 145$+kdv)
    • Enerjymax chakra ………………………………………. (?????? 85$+kdv)

TOPLAM : 1892 $ ( KDV DAHİL)
    2.763 . YTL

1- Arkadaşlar böyle bir sistem topluyorum . ama içim rahat değil, belli kısmını birinden , belli bir kısmını diğerınden almak hiç hoşuma gıtmıyor . birinde olan ürün diğerinde yok ,
    Sizce bu sorun olurmu?( Ankarada oturduğum için ankdakı firmaları seçmek zorundayım)

2- Kasayı ankarada bulabılırmıyım acaba.?

3- Sistem de eksik bişey varmı acaba şu şöyle olsa daha iyi olur falan dıye sizce?
    Çünkü sizler bu konuda baya tecrubelisiniz… INVENTOR PROFESSIONAL ,Autocad vs .. gibi programlarda (montaj , anımasyon vs gibi ) kullanmak üzere alıyorum..

Şimdiden teşekkür eder , görüş ve düşüncelerinizi beklerim…..

aopen 400 watt kasa al bu sisteme rahat yeter 100 dolar kar edersin.

• forumu alt üst ettım ama aopen ve asus kasaların devirlerının sona erdıgını soyluyorlar bende o yuzden enerjymax 500 watt ups ve kasa almaya karar vermiştim .. aopen 400 watt işimi goruyorsa sorun yok ozman.

birde ekran kartını x1800 gto almak ıstıyordum ama ankarada yok sanırım bulabıleceğim bir fırma varmı benı yonlendırebılırmısınız?

gigatekte olan ramlar
    BIGBOY - 1 GB 667 109 $ + kdv
    TWINMOS - 1 GB 667 DDR2 93 $ + kdv
    TWINMOS - 2*1 GB DUAL DDR2 667 187 $ + kdv

mavide olan ramlar
    CORSAIR Value Select DDR2 667 1024MB Ram 107 $ + kdv
    CORSAIR Value Select DDR2 667 2048MB Kit (2X1024MB) Ram 209 $ + kdv
    KINGSTON HyperX KHX5400-D2K2 2048MB KIT (2X1024MB) Ram 288 $ + kdv

bunlar arasından hngısını seçersiniz ?
  • quote:

Twinwos hayranlıgım yok. ne bulabılırsek onu almaya çalışıyorumz. mavi ,gigatek, dfs de varmı ?

Bende böyle yapıyorum...
  • hocan nerdeyse aynı sistemi bende sipariş ettim. ekran kartı nedeniyle bi haftada teslim edebilecekler (x1800 gto) bence ekran kartını benimkinden al. çık piyasaya sor birileri getirte bilir. illaki büyük firmalar olması şart değil. benimki sıradan küçük bi yerdi. ramler konusunda arkadaşlara katılıyorum bence de değiştir. crossair daha güzel bi seçim olacaktır. anakart konusundada overclock bölümüne bakmanı şiddetle tavsiye ederim gigabayt ın ürünleri o\c a çok daha müsait . benim o\c la işim olmaz deme bende öyle diyodum ama bilgisayardan anlamayan birisi bile 1.8 lik bi e6300 ü 2.8 haline getirebilir. bunu yaparken yardım alacagın sitelerde var.gerçi benim anakartımda asus p5w dh ama içimde rahat. asus unda bi ismi var sonuçta. sana kolay gelsin.
  • quote:

forumu alt üst ettım ama aopen ve asus kasaların devirlerının sona erdıgını soyluyorlar bende o yuzden enerjymax 500 watt ups ve kasa almaya karar vermiştim .. aopen 400 watt işimi goruyorsa sorun yok ozman.

birde ekran kartını x1800 gto almak ıstıyordum ama ankarada yok sanırım bulabıleceğim bir fırma varmı benı yonlendırebılırmısınız?

gigatekte olan ramlar
    BIGBOY - 1 GB 667 109 $ + kdv
    TWINMOS - 1 GB 667 DDR2 93 $ + kdv
    TWINMOS - 2*1 GB DUAL DDR2 667 187 $ + kdv

mavide olan ramlar
    CORSAIR Value Select DDR2 667 1024MB Ram 107 $ + kdv
    CORSAIR Value Select DDR2 667 2048MB Kit (2X1024MB) Ram 209 $ + kdv
    KINGSTON HyperX KHX5400-D2K2 2048MB KIT (2X1024MB) Ram 288 $ + kdv

bunlar arasından hngısını seçersiniz ?

DFS'de Veritech 800MHZ RAM'ler var.

• Tabii hocam hatta 400Watt PSU sana fazla bile gelir bol bol artar AOPEN zaten gerçek,kaliteli PSU ile kasa satıyor güvenebilirsin
  • hocam benim sistem şu
    e6300
    asus p5w dh
    sapphire x 1800gto
    samsung 250 gb sata2
    1 gb kingston 667 ddr2
    nec 3550 dvd w +lg dvd
    enermax liberty 500w
    enermax chakra
    a4tech kablosuz set
    samsung 920N( seninki bundan çok daha iyi)

bunları alesta diye yükselde bi yerden sipariş verdim ama ekran kartı bidahaki haftaya kalmış(az önce ögrendim). ama sen en iyisi hepsi burada dan al. benim ekran kartı 2. haftya kaldı
  • sistemler canavar olacağa benziyor...güle güle kullanın darısı başıma hocam....
  • inşallah karrdeşim .biraz uğraştırıyor ama..bakalım uğraştığımıza deyecekmı ,,herkes ayrı bır fıkır soyluyo ,,doğal olarak insanın kafası karışıyo..
    hayırlısı olur inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodec

sistemler canavar olacağa benziyor...güle güle kullanın darısı başıma hocam....

aynen ya darısı başımıza
  • EN SONUNDA TOPLAYABILDIM EN SON HALIYLE BU HALE GELDI . BUGUN ANKARAYI ALT UST ETTIM VEDE TOPLADIM..
    BU RAMLARI ALMAYA SON ANDA KARAR VERDİM.
    EKRAN KARTINI X1800GTO ALMAYI DUŞUNUYODUM AMA YOKTU HİÇBİRYERDE , NETTEN BAKINCA YOK GOZUKUYORDU.
    GITTIM FIRMAYA VARMI DIYE SORDUM. KARŞIMDAKI VITRINE GOZUM TAKILDI .. BI BAKTIM
    X1800 GTO SEVINDIRIK OLDUM... HEMEN ALDIM ELIME... MANYAK BIR KARTA BENZIYOR ABI YA MAŞALLAH ..İLGİNÇ BİŞEY ..YA
    ÇOK DOLANDIM, SICAK TA BAŞIMA GEÇTİ AMA..

• INTEL E6300 core 2 duo…………………………………
    • ASUS P5W DH Deluxe/WiFi-AP………………………..
    • KINGSTON HyperX KHX6000-D2K2 750 MHZ 2048MB KIT (2X1024MB) Ram
    • SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1800 GTO (PCI-E) AVIVO Ekran Kartı
    • SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ…………
    • NEC ND4571 16X Dual Layer Box (Siyah) DVD Writer
    • PHILIPS 190X6FB…………………………………………
    • ENERMAX 500 watt liberty …………………………….
    • Enermax chakra ……………………………………….

• hayırlısı olsun hocam.. perfomans nasil .. kurdun mu?
  • DAHA KURMADIM KARDEŞ ,, PAZARTESİ GUNU KURACAM İNŞALLAH..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.