Şimdi Ara

E-BAY ACELE SON 25 DK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi ürüne teklif verecem fakat maille ilgili bir problem çıkartıyor... değiştir dediğime kabul etmiyor mail adresimi.. artırmanın bitmesine 25 dk kaldı acele etmem lazım yardım lütfen....

• son 17 dk serkanbaba msn e gel ben hoijdonk....
  • yeni mail adresi ac hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeBAmcA

yeni mail adresi ac hemen
    yeni mail derken maxicep mailimi kabul etmedi mynet kabul etmedi ne yapacam son 7 dk.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolas_Anelka

yeni mail derken maxicep mailimi kabul etmedi mynet kabul etmedi ne yapacam son 7 dk.....

Alıntıları Göster
    bildigim kadarıyla mail uzantın org, edu, tr gibi olmalı... bu arada türkiyeye gönderiyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

bildigim kadarıyla mail uzantın org, edu, tr gibi olmalı... bu arada türkiyeye gönderiyorlar mı?

Alıntıları Göster
    almanayda akrabama gelcek telefon o getirecek son 3 dk yaw... 3230 alıcam ama 291 euro acele etmem lazım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
  • quote:

almanayda akrabama gelcek telefon o getirecek son 3 dk yaw... 3230 alıcam ama 291 euro acele etmem lazım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Alıntıları Göster
    ürün gitti 302 euroya offffffffffff alamadık bu sorun yüzünden.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

son 17 dk serkanbaba msn e gel ben hoijdonk....
    Panik yapacağına derdini tam olarak anlatsan ve derdine nasıl yardımcı olabileceğimizi yazsan daha mantıklı olurdu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Panik yapacağına derdini tam olarak anlatsan ve derdine nasıl yardımcı olabileceğimizi yazsan daha mantıklı olurdu ;)

Alıntıları Göster
    Artık birdahaki ürüne teklif verecem.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Artık birdahaki ürüne teklif verecem.....

Alıntıları Göster
    hangi şehirde.Bizimkilerde orda ama yakın zamanda gelmiyecekler.Seninkiler gelecekse abim onlara bir cep verse getirebilirlermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

hangi şehirde.Bizimkilerde orda ama yakın zamanda gelmiyecekler.Seninkiler gelecekse abim onlara bir cep verse getirebilirlermi acaba?

Alıntıları Göster
    Kendime getiremiyorum sana nasıl getireyim????
  • quote:

Kendime getiremiyorum sana nasıl getireyim????

Alıntıları Göster
    E-Bay'da tel hiç bitmez.O gittiyse başkası olur merak etme.Akrabama getirteceğim dedin,gelirken bizede bir tane getirsin ne olmuş yani

Bu arada Alman E-Bay'da bugün D720 gördüm ,Amerikalı biri satıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 3 Mart 2005, 13:20:02 >
  • quote:

E-Bay'da tel hiç bitmez.O gittiyse başkası olur merak etme.Akrabama getirteceğim dedin,gelirken bizede bir tane getirsin ne olmuş yani

Bu arada Alman E-Bay'da bugün D720 gördüm ,Amerikalı biri satıyordu

Alıntıları Göster
    Benim akraba hollanda sınırına yakın duisburgta eğer yakınsa ben bi sölerim tabii kabul ederlerse....
  • quote:

Benim akraba hollanda sınırına yakın duisburgta eğer yakınsa ben bi sölerim tabii kabul ederlerse....

Alıntıları Göster
    van_hoijdonk

Benimde abim duisburg ta. E baydan aldıracaktım ama Kargo 80 euro imiş.Sigortalı felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDiscovery

van_hoijdonk

Benimde abim duisburg ta. E baydan aldıracaktım ama Kargo 80 euro imiş.Sigortalı felan.

Alıntıları Göster
    80 euro mu kalsın o zaman yaw 380 i buluyor o.....
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ciddiyim. Abime sordurdum DHL ye. Arabayı paket yapıp gönderse 2000 euro alıyolar ama küçücük telefona 80 euro istiyorlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    yahu sen DHL ile mi göndertecektin?Bende sanmıştimki akraban gelecek o da yanında getirecek telefonu.
    Bu arada Hiçbir güç bana DHL ile ürün getirtemez.Zaten görevim gereği dönem dönem ticari mallar getirtiyorum,kafalarına göre gümrüğe giriyor yada girmiyor.Eğer girerse bakın görün o zaman masrafı.
    100 Ytl ordino ,50-60 Ytl ardiye vs.. diye uzayıp giden masraflar dizisi sizi bekliyor.Gümrüğe girip girmemesi tamamen şans işi.Memurun insiatifi.
    Gelen giden biri varsa anca elden getirtirim.

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

• quote:

yahu sen DHL ile mi göndertecektin?Bende sanmıştimki akraban gelecek o da yanında getirecek telefonu.
    Bu arada Hiçbir güç bana DHL ile ürün getirtemez.Zaten görevim gereği dönem dönem ticari mallar getirtiyorum,kafalarına göre gümrüğe giriyor yada girmiyor.Eğer girerse bakın görün o zaman masrafı.
    100 Ytl ordino ,50-60 Ytl ardiye vs.. diye uzayıp giden masraflar dizisi sizi bekliyor.Gümrüğe girip girmemesi tamamen şans işi.Memurun insiatifi.
    Gelen giden biri varsa anca elden getirtirim.

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Alıntıları Göster
    gümrüğre girse 300 euroluk mal herşeyu dahil ne kadar olur gümrük kargo falan???

• quote:

gümrüğre girse 300 euroluk mal herşeyu dahil ne kadar olur gümrük kargo falan???

Alıntıları Göster
    100 € üzerindeki mallar bildiğim kadarı ile gümrüğe tabidir ve üzerine sağlam fiyat eklenir buradaki spot fiyatına denk gelir büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prud

100 € üzerindeki mallar bildiğim kadarı ile gümrüğe tabidir ve üzerine sağlam fiyat eklenir buradaki spot fiyatına denk gelir büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    burada spotu yok ki o telefonun....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.