Bildirim
E-BAY ACELE SON 25 DK!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
son 17 dk serkanbaba msn e gel ben hoijdonk.... -
yeni mail adresi ac hemen -
yeni mail derken maxicep mailimi kabul etmedi mynet kabul etmedi ne yapacam son 7 dk.....quote:
Orijinalden alıntı: WeBAmcA
yeni mail adresi ac hemen -
bildigim kadarıyla mail uzantın org, edu, tr gibi olmalı... bu arada türkiyeye gönderiyorlar mı?quote:
Orijinalden alıntı: Nicolas_Anelka
yeni mail derken maxicep mailimi kabul etmedi mynet kabul etmedi ne yapacam son 7 dk.....
Alıntıları Göster -
almanayda akrabama gelcek telefon o getirecek son 3 dk yaw... 3230 alıcam ama 291 euro acele etmem lazım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...quote:
Orijinalden alıntı: meco
bildigim kadarıyla mail uzantın org, edu, tr gibi olmalı... bu arada türkiyeye gönderiyorlar mı?
Alıntıları Göster -
ürün gitti 302 euroya offffffffffff alamadık bu sorun yüzünden.....quote:
almanayda akrabama gelcek telefon o getirecek son 3 dk yaw... 3230 alıcam ama 291 euro acele etmem lazım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Alıntıları Göster
-
Panik yapacağına derdini tam olarak anlatsan ve derdine nasıl yardımcı olabileceğimizi yazsan daha mantıklı olurdu ;)quote:
son 17 dk serkanbaba msn e gel ben hoijdonk.... -
Artık birdahaki ürüne teklif verecem.....quote:
Orijinalden alıntı: BİG KİNG
Panik yapacağına derdini tam olarak anlatsan ve derdine nasıl yardımcı olabileceğimizi yazsan daha mantıklı olurdu ;)
Alıntıları Göster -
hangi şehirde.Bizimkilerde orda ama yakın zamanda gelmiyecekler.Seninkiler gelecekse abim onlara bir cep verse getirebilirlermi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
Artık birdahaki ürüne teklif verecem.....
Alıntıları Göster -
Kendime getiremiyorum sana nasıl getireyim????quote:
Orijinalden alıntı: realgs
hangi şehirde.Bizimkilerde orda ama yakın zamanda gelmiyecekler.Seninkiler gelecekse abim onlara bir cep verse getirebilirlermi acaba?
Alıntıları Göster -
E-Bay'da tel hiç bitmez.O gittiyse başkası olur merak etme.Akrabama getirteceğim dedin,gelirken bizede bir tane getirsin ne olmuş yaniquote:
Kendime getiremiyorum sana nasıl getireyim????
Alıntıları Göster
Bu arada Alman E-Bay'da bugün D720 gördüm ,Amerikalı biri satıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 3 Mart 2005, 13:20:02 > -
Benim akraba hollanda sınırına yakın duisburgta eğer yakınsa ben bi sölerim tabii kabul ederlerse....quote:
E-Bay'da tel hiç bitmez.O gittiyse başkası olur merak etme.Akrabama getirteceğim dedin,gelirken bizede bir tane getirsin ne olmuş yani
Bu arada Alman E-Bay'da bugün D720 gördüm ,Amerikalı biri satıyordu
Alıntıları Göster -
van_hoijdonkquote:
Benim akraba hollanda sınırına yakın duisburgta eğer yakınsa ben bi sölerim tabii kabul ederlerse....
Alıntıları Göster
Benimde abim duisburg ta. E baydan aldıracaktım ama Kargo 80 euro imiş.Sigortalı felan. -
80 euro mu kalsın o zaman yaw 380 i buluyor o.....quote:
Orijinalden alıntı: XDiscovery
van_hoijdonk
Benimde abim duisburg ta. E baydan aldıracaktım ama Kargo 80 euro imiş.Sigortalı felan.
Alıntıları Göster -
Ciddiyim. Abime sordurdum DHL ye. Arabayı paket yapıp gönderse 2000 euro alıyolar ama küçücük telefona 80 euro istiyorlar.quote:
80 euro mu kalsın o zaman yaw 380 i buluyor o.....
Alıntıları Göster -
yahu sen DHL ile mi göndertecektin?Bende sanmıştimki akraban gelecek o da yanında getirecek telefonu.quote:
Alıntıları Göster
Bu arada Hiçbir güç bana DHL ile ürün getirtemez.Zaten görevim gereği dönem dönem ticari mallar getirtiyorum,kafalarına göre gümrüğe giriyor yada girmiyor.Eğer girerse bakın görün o zaman masrafı.
100 Ytl ordino ,50-60 Ytl ardiye vs.. diye uzayıp giden masraflar dizisi sizi bekliyor.Gümrüğe girip girmemesi tamamen şans işi.Memurun insiatifi.
Gelen giden biri varsa anca elden getirtirim.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
-
gümrüğre girse 300 euroluk mal herşeyu dahil ne kadar olur gümrük kargo falan???quote:
yahu sen DHL ile mi göndertecektin?Bende sanmıştimki akraban gelecek o da yanında getirecek telefonu.
Bu arada Hiçbir güç bana DHL ile ürün getirtemez.Zaten görevim gereği dönem dönem ticari mallar getirtiyorum,kafalarına göre gümrüğe giriyor yada girmiyor.Eğer girerse bakın görün o zaman masrafı.
100 Ytl ordino ,50-60 Ytl ardiye vs.. diye uzayıp giden masraflar dizisi sizi bekliyor.Gümrüğe girip girmemesi tamamen şans işi.Memurun insiatifi.
Gelen giden biri varsa anca elden getirtirim.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Alıntıları Göster
-
100 € üzerindeki mallar bildiğim kadarı ile gümrüğe tabidir ve üzerine sağlam fiyat eklenir buradaki spot fiyatına denk gelir büyük ihtimalle.quote:
gümrüğre girse 300 euroluk mal herşeyu dahil ne kadar olur gümrük kargo falan???
Alıntıları Göster -
burada spotu yok ki o telefonun....quote:
Orijinalden alıntı: Prud
100 € üzerindeki mallar bildiğim kadarı ile gümrüğe tabidir ve üzerine sağlam fiyat eklenir buradaki spot fiyatına denk gelir büyük ihtimalle.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon ses açma
- telefonun arkasına kart koymak telefona zarar verir mi
- 0543 lü numara kime ait
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- lg garanti sorgulama
- gps nedir, ne işe yarar
- snapdragon 8 gen 5
- play protect nedir
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X