Bildirim
E-bay sen parça sipariş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biraz şans işi -
Hediye yazdırsanız bir sorun çıkmaz kendimden biliyorum Hong Kong'dan airsoft getirtmiştim ''gift'' olarak bir sorun çıkmadı ama elektronik eşyalarda arada kalıyorum % 70 ihtimal sorun çıkmaz -
Gift yazdir faturayi 100 dolar yada 75 eurodan ucuz yazdir bir sikinti cikmaz buyuk olasikla cikarsada odersin gumrugu en kotu durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gümrükteki adamların insafına kalmış diye düşünüyorum geçen iphone 5 sipariş etti arkadaşım sorunsuz geldi ondan bir de 4s sipariş etmişti geçen sene o takılmıştı gidip konuştu sanırım öğrenebilirsem yazarım tekrar :) -
Teşekkürler hocam, peki bu fatura ısını söylesek her satıcı yapar değili ? Gift olayını felan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam merak ettim ne getirtmeyi düşünüyorsun arada 100 ile 150 tl fark için yurt dışından ürün getirmek pek mantıklı değil gümrük olayı vergisi olayını geçtim kart sorunlu çıkarsa yada arıza yaparsa çok başınız ağırıcaktır -
780ti veya 290x dusunuyorum hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X