Şimdi Ara

E-bay sen parça sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bazı parçalar gercekten cok uygun ebayde , bedava kargoyla da cok cazip oluyor ama gümrükte takılma sorunu nedir ? Daha onceden sipariş eden , sorun yaşayan oldu mu ? Hediye yazdırsak sorun olur mu vesaire vesaire. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz şans işi
  • Hediye yazdırsanız bir sorun çıkmaz kendimden biliyorum Hong Kong'dan airsoft getirtmiştim ''gift'' olarak bir sorun çıkmadı ama elektronik eşyalarda arada kalıyorum % 70 ihtimal sorun çıkmaz
  • Gift yazdir faturayi 100 dolar yada 75 eurodan ucuz yazdir bir sikinti cikmaz buyuk olasikla cikarsada odersin gumrugu en kotu durumda.

• Hocam gümrükteki adamların insafına kalmış diye düşünüyorum geçen iphone 5 sipariş etti arkadaşım sorunsuz geldi ondan bir de 4s sipariş etmişti geçen sene o takılmıştı gidip konuştu sanırım öğrenebilirsem yazarım tekrar :)
  • Teşekkürler hocam, peki bu fatura ısını söylesek her satıcı yapar değili ? Gift olayını felan ?

• GrumpyPig kullanıcısına yanıt
    hocam merak ettim ne getirtmeyi düşünüyorsun arada 100 ile 150 tl fark için yurt dışından ürün getirmek pek mantıklı değil gümrük olayı vergisi olayını geçtim kart sorunlu çıkarsa yada arıza yaparsa çok başınız ağırıcaktır
  • 780ti veya 290x dusunuyorum hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.