Şimdi Ara

e bebek yeni kod 3 ocak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
4
Favori
3.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magazalarda bebek bezlerinin fiyati ayni mi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek bezinde geciyorsa bende 125/50 kullanmayacak varsa cok makbule geçecek

• yeni farkettik ama kod çoktan bitmiş.
  • Hayrına kod verecek olan varsa dua ederim. Pmden olsun lütfen bedava alıp satanlara gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedelekk -- 3 Ocak 2016; 19:34:13 >
  • bebek bezi hariç ucuz bişey bulabilen var mı sitede. şu anda bebek bezi stokları baya bi fazla evde. çocuk büyüyecek bezler bitene kadar :)

park yatak bakıyoruz şu anda. alınır mı ebebek ten 125/40 kod ile ?
  • Akşam mağazaya gittim elimde hediye kartı ve şifrem var illaki birinden birini kullanacaksınız dediler uyuz oldum şifre elimde kaldı. Elimdeki hediye kartını indirim kartı olarak düşünüyolarmış

• 125/30 kullanacak olana verilir. Çek satış yapanlara kesinlikle verilmez.
  • 125/50 olan varsa çok iyi olur bez için pm atarsa sevinirim

• Iyi aksamlar 40 lik yada 50 lik kodu kullanmicak olan varsa verebilirmi tesekkurler.

• arkadaşlar martta yeni bebiş geliyor onun için sipariş vereceğim elinde kulanmayacağı çeki olan varsa ben alabilirim. Şimdiden Allah Razı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Akşam mağazaya gittim elimde hediye kartı ve şifrem var illaki birinden birini kullanacaksınız dediler uyuz oldum şifre elimde kaldı. Elimdeki hediye kartını indirim kartı olarak düşünüyolarmış

Bende simdi geldim ebebekten. 2 adet aylik bez aldım önce indirim kodunu söyledim 139 TL den 99 TL ye düştü sonra çekle ödedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil ihtiyacım var, kod alamıyorum eğer varsa kod alabilirim özel mesaj ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

quote:

Akşam mağazaya gittim elimde hediye kartı ve şifrem var illaki birinden birini kullanacaksınız dediler uyuz oldum şifre elimde kaldı. Elimdeki hediye kartını indirim kartı olarak düşünüyolarmış

Bende simdi geldim ebebekten. 2 adet aylik bez aldım önce indirim kodunu söyledim 139 TL den 99 TL ye düştü sonra çekle ödedim.

Haydaa kasiyer beceremedi mi ozaman bu nasıl iş ya

• 125/50 iki adet kodum var eğer kullanmaz isem yarın öğleden sonra kullanacak arkadaşlara vermek istiyorum

• elinde 50 tl kodu olup kullanmayacak olan varsa verebilir mi lütfen.
  • Arkadaslar 125e 50 kullanmayacak olan varsa sevinirim. Ufakliga bez ve islak mendil alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashkiya26 -- 3 Ocak 2016; 23:32:43 >
  • quote:

Ebebekte hiçbir indirim birleşmiyor. Kargo ücretsizi bile iptal ediyor sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

quote:

Ebebekte hiçbir indirim birleşmiyor. Kargo ücretsizi bile iptal ediyor sistem

Yukarda ödedğini söyleyen var ama anlamadım bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: gestapooo

125/50 iki adet kodum var eğer kullanmaz isem yarın öğleden sonra kullanacak arkadaşlara vermek istiyorum

arkadaşlar konuyla alakasız ama bu gaz sancısına ne iyi gelir 1 aylık ikiz bebekler sabaha kadar uyumuyo, perişanız bi akıl verin nolur.

• 125/40 kodları
    PK176F48100
    PK43E38D100

İhtiyaç sahiplerine hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.