Ankara Saç Ekimi
|
Herkese merhaba. Geçenlerde arabamı otomatik yıkamaya soktum. Maalesef anladım ki büyük hata etmişim. Bir sürü kılcal çizik oluştu. Bazıları çok derin olmasa da belli bölgelerdr epey çok var. Aracım metalik gri renk. Pasta cila sorunumu halleder diye umuyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir? Pasta cila fırça çiziklerini halleder mi? Ankarada önerebileceğiniz neresi var? Gitmişken detaylı temizlik de yaptırayım diyorum
Merhabalar,
Ankara'da yaşayan arkadaşlar , ağız ve diş sağlığı (implant, tedavi vs), epilasyon ve saç ekimi ile ilgili her türlü ihtiyacınızda rakipsiz fiyatlarla hizmet alabilmek için için özel mesajla ulaşabilirsiniz.
Not: Sağlık mevzuatı gereğince; reklam yapmak ve klinik/hekim/merkez ismi, fiyat gibi konuları açıkça paylaşmak yasaktır. Bu sebeple özel mesajla bilgi alabilirsiniz.
Edit: İmla hatası
Merhabalar,
Ankara'da yaşayan arkadaşlar , ağız ve diş sağlığı (implant, tedavi vs), epilasyon ve saç ekimi ile ilgili her türlü ihtiyacınızda rakipsiz fiyatlarla hizmet alabilmek için için özel mesajla ulaşabilirsiniz.
Not: Sağlık mevzuatı gereğince; reklam yapmak ve klinik/hekim/merkez ismi, fiyat gibi konuları açıkça paylaşmak yasaktır. Bu sebeple özel mesajla bilgi alabilirsiniz.
Edit: İmla hatası
Fikirlerinizi bekliyorum
|
Konut Tahliyesi, Depozito ve Bildirim
|
Ankara Detaylı Temizlik Pasta+Cila
|
Otoparkta Kaza
yeni abonelik
|
Istanbul apart tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 554
İkinci El Bölümü Mesajları: 160
Konularının görüntülenme sayısı: 16.681 (Bu ay: 306)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar