evet guzelde bunlar source degil.normal link.pc icin.:))pcden iphone gondericen.ama denemedim hepsini.bozuk olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: d_e_s_i_r_e
turkwell.com kardeş bişi rica edicem ben bu kitapları okumak için yukarda yazılı ebook source una baktımda yanlış sanırım çalışır bi ebook source lazım sen yada bilen bi arkadaşımızdan rica etsem verebilirmii...bekliyorum
hehehehe kardeş yanlış anladın galiba sen benii ben buradaki kitaplardan bahsetmiyom.bunları iphone umda okuyabilmem için gerekli ebook programının source unu biliyormusun diye sordum ...
bu ebooks dediğiniz programın adı normalde BOOKS diye geçiyor installer da değilmii? çünkkü ne source eklersem ekliyim ebooks isimli bir program yok.sadece books var...
quote:
turkwell.com kardeş bişi rica edicem ben bu kitapları okumak için yukarda yazılı ebook source una baktımda yanlış sanırım çalışır bi ebook source lazım sen yada bilen bi arkadaşımızdan rica etsem verebilirmii...bekliyorum
quote:
hehehehe kardeş yanlış anladın galiba sen benii ben buradaki kitaplardan bahsetmiyom.bunları iphone umda okuyabilmem için gerekli ebook programının source unu biliyormusun diye sordum ...
quote:
bu ebooks dediğiniz programın adı normalde BOOKS diye geçiyor installer da değilmii? çünkkü ne source eklersem ekliyim ebooks isimli bir program yok.sadece books var...
He Anladim Sen BooksJ yi Ariyorsun onda Japon dilinde okuyabiliyorsun BooksJ Sourcehttp://ride4.org/shai.xml
quote:
Bende şimdi farkettim programın adı BOOKS muş Ebooks değil :)
quote:
hayır kardeş eBooks diye yazıyo tam olarak
Türkçe eKitap Installer Sources
niffob.com/triphone.xml
Kütüphane gün geçtikçe genişliyor. Ve katkılarnızı bekliyorum.
He? Kim ? Ne ? Nasıl ? Ben anlamadım konuya uzak kaldım...Sadece izliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: PaR0NiaC
quote:
hayır kardeş eBooks diye yazıyo tam olarak
bende mi var bi gariplik..sanki bir iki arkadaşın beni onayladığnı gördüm iki üç mesaj yukarıda ama!!! olabilir tabi insanlık halii yanlışta olur ama dikkatte ediyorum be dostum.yinede books çıkıyo olsun yaa aynı kapıya çıkıyo ha ebook ha book ikiside aynı işi görüyoo..hatta books un format haznesi daha geniş sanırım :)))
Arkadaşlar bende media bölümü yok iphone browserda acaba nedendir??
quote:
Orjinalden alıntı: ciga75
Arkadaşlar bende media bölümü yok iphone browserda acaba nedendir??
1.1.3 te olmuyor. library çıkıyor . sen ekleyeceksin şöyle ki;
library / media / Ebooks (bunu içine kitapları atıver)
zanbay nasıl atılacagını biliyoruz sayende... ben sana başka bişey sorucam bu kitapları bölüm bölüm yapıyoruz, installerde ki yabancı kitaplar gibi.. o şekild eokumak daha kolay...
slm ebooklar için web adresi vermişsin ama bu nedir " ***.de.?? " ve ingilizce ebook yayınlayabilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: zanbay
tam tersine hic takmadim ama ezan programi yukledim "off bi de ezan eksik kaldi yaaa" dendi kuran programi yukledim"ayyy kuran okumasak baska bisi yok mu" dendi eh benim de insanlara faydali olma yolum bu ama daha bi suru garip tepki alinca ben de bunlari yazdim. ne isterseniz yapin napiim yani...yaranamadik... din bukadar mi rahatsiz eder oldu???
Şu an N70 kullanıyorum Kuran-ı Kerim var çok iyi oluyor arada açıp okuyorum.Phone'um gelince ilk yapacağım şeylerden biri yine Kuran-ı Kerim yüklemek olacak...
nokia 6300 da e kitap okuyabilirmiyiz bilen varmı yardımcı olabılır mı?
Yok maalesef 6630 s40isletim sistemli bende vardi sadece Kuran i Kerim yukleyebilmistim onun disinda pek bisey yok
slm arkadaşlar books programını kurdum ınstallerdan ayrıyetten noffıbın e book taki kitaplarını indirdim ancak okuymyrm bookta gözükmüyor nasıl ypaarım yardımcı olursanız seviniriöm