Şimdi Ara

E Book (e kitap) nasıl okunur? Ayrıntılı anlatım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
24.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: duro29

dil kodlamasını otomatiğe almalısın

dil kodlması derken birqaz açarmısın arkadşım ? nerden nasıl ypaılacağını çok memnun olurum
  • bende aynı şekilde var/root/media/EBook şeklinde dizin açtım ve içine text dosyalarımı attım fakat telefondaki books programında hiçbişey gözükmüyor
    arkadaşlarında dediği gibi ebook programı yok bende sadece books var
    acaba yanlış bişeymi yaptım bilmiyorum
  • bende aynı şekilde yükledim ve söylenilen klasöre .htm formatında bir e-book attım bendede görmedi . İlk anlatan arkadaş acaba resimli bir anlatım yapabilirmi ?
  • arkadaşlar dediğim gibi bende de gözükmüyordu fakat telefona ne yüklediysem :) şimdi oluyor anlamadımm galiba şunları yükledim de oldu
    BDS Subsystem
    Ziphone İbrickr Fix
    Bi de iphone browser işe yaramıyo die ibrickr yükledim pcye. Yalnız şimdi telefonun içinde çok fazla dizin var çok fazla klasör var, kendisi atmış herhalde :S
  • KİTAPLARIN GÖRÜNMEMESİ SORUNU HAKKINDA

Arkadaşlar 1.1.3 veya 1.1.4 firmware yüklü olan ipod touch ve iphone larda e-kitaplar görünmüyordu.Bu sorunları hallettik.Çözümü için imzamdaki linke bakabilirsiniz.Türkçe e-kitapları installer dan direk yükleyebiliyoruz.E-kitap ile ilgilenenler bakarsa,eminim yardımcı olacaktır.

Saygılar...
  • iphone 3g için yedek parçalarını bulmak mümkünmü türkiyede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommikks -- 31 Temmuz 2008; 10:40:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Kardeşlerim,
    Daha önce iphone da Kuran ı Kerim okuma isimli bir bölüm açmıştım Ebook programını kullanmak üzere ama sanırım bazı arkadaşlar bu bölümü kaçırmış.
    Şimdi size iphone da nasıl kitap okunur bir daha açıklamak istiyorum. Hatta bu bölüme elinizde olan kitapları da yükleyebilirsiniz...

1.EBook programını installerden yükleyin.
    2.ibrick ya da iphonebrowser programıyla telefonunuzun içine girip sırasıyla
    var/root/media bölümlerini açın
    3.Bu media bölümünün içine "EBooks" adıyla yeni bir klasör oluşturun.Dikkat edin klasörün adı burada yazdığım gibi aynı olsun büyük küçük harflere dikkat edin.
    4.Elinizdeki ebookları bu klasörün içine atın.
    5.ebooks larınızın uzantısı .txt ya da .htm olmalı
    6.Ebook programını açtığınızda kitaplarınız karşınızda olacak.

Not:
    programın içinde settings yani ayarlar bölümünden dil kodlamasını turkish windows seçin.
    ekran renginiters yapın yani siyah ekranda beyaz yazı olarak böylelikle gözünüz yotulmaz.
    Font büyüklüğünü 20 yapmanızı tavsiye edeim ve arial.
    Kolaygelsin iyi okumalar...

2.0 için eReader yükledim.var/root/media/EBooks içinde görmedi.ne yapmam lazım?

• Ipod touch'ta da çalışır mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.