VodafoneNet akşam hız düşme rezaleti
Vodafone Hipernet 35mbit kullanırken yaklaşık 13 gün önce 100mbit Fibernet’e geçiş yaptım. Altyapı bağlandı hız testi yapıldı ve 100 mbit hızı sorunsuz bir şekilde almaya başladım. Ancak akşam saat 20’de birden internet sitelerine zor girmeye başlayınca hız testi yaptım ve hızımın 5mbit olduğunu gördüm. Saat tam 11’e kadar sürdü ve sonrasında hızım tekrar 100mbit’e çıktı. Daha sonra diğer günlerde aynı sorun olmaya devam etti ve şu anda bile aynı sorunu yaşamaktayım. Müşteri hizmetlerini aradığımda kayıt açıldı teknik servis eve geldi ve altyapıda bir problem olmadığı söylendi. Sonraki müşteri hizmetleri aramamda bölgemde TTNET’in altyapı çalışması olduğu söylendi ancak TTNET’e gittiğimde böyle bir altyapı çalışması olmadığı son dönemlerde Vodafone net kullanıcılarının hızının belirli saatlerde çok düştüğüne dair şikayetler olduğunu bildirdiler.
2-Bu resimde saat 20-23 saatleri arasında hızımın düştüğünü diğer saatlerde normal olduğu izleniyor

3-Aşağıdaki PDF dosyasında ise ayrıntılı speedtest.net hız testi sonuçlarım bulunmakta. Dosya incelendiğinde 20-23 arasında hızın otomatik olarak düştüğü diğer saatlerde ise normal olduğu görülmekte
ARKADAŞLAR ÖZETLE VODAFONENET KULLANMAK İSTİYORSANIZ 10 DEFA DÜŞÜNEREK KARAR VERİN.
Hangi bisikleti tercih etmeliyim
|
Honda CRV yerine SUV Tavsiyesi
|
800 tl'ye kadar telefon önerisi
|
8000 tl bütçe için pc önerisi monitör haric
|
7700 tl bu bilgisayara değer mi?
|
6400 tl pc alıyorum acil öneri
|
Yurt içi/dışı alınacak sistem tavsiyesi
|
android telefon önerisi
|
50.000 tl ye kadar 2.el araç tavsiyesi
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 954
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 10.254 (Bu ay: 196)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar