Şimdi Ara

Honda CRV yerine SUV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar su anda 2011 model 140bin kilometre de otomatik vites exclusive model Honda CRV kullanıyorum memnunum ancak kilometresinden dolayı değiştirmek istiyorum. Arabanın üzerine yaklaşık 40-50 bin tl ekleyebilirim. 2.5 yasında ikizlerim var 2 Cocuk koltuğu olacak dolayisiyla araç icinin geniş olması lazım ve yakıtının uygun olması lazım. Otomatik vitesli olarak hangi SUV önerisisiniz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CRV ikinci elde kaca satiliyor bilmiyorum ama kardesim Skoda Karoq aldi, mantikli gibiydi fiyati.
    Ici de genis.
  • Sportage bak gardaşım
    www.sahibinden.com
    Kia Sportage İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-2016-kia-sportage-1.6t-gt-line-prestige-isitma-sogutma-hatasiz-616320871/detay

• Tucson alınır yakıt önemli değilse tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parayı denkleştirebilirsem ben de o kasa CR-V almak istiyorum. Daha büyük ic hacim özelikle de bagaj(hb civic aracım) ve biraz daha sessiz bir tam otomatik(i-shift şanzıman) peşindeyim.
    Eski olmasına rağmen tasarımı yeni CR-V lerden daha güzel geliyor gözüme.
    Ha Bi de 120 ile giderken motor devri nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 6 Haziran 2019; 14:37:37 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    80-90 a satsa 130-140 bin yapıyor ek bütçeyle. O miktar param olsa ben de ilk sportaj se tuscon a bakardım şahsen. Tuscon'un tasarım çok tatlı da direksiyon ve orta konsolu beğenmiyorum ki alsam en çok göreceğim yerler

• Bunlara lpg de takılıyor koltuk soğutma falan var çok güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Bunlara lpg de takılıyor koltuk soğutma falan var çok güzel
    Aynen bi kaç tane lpg li tuscon gördüm(yakıt alırken yani ) turbo motorlu on numara özellik. Turbo da benzinli de oluşabilecek vuruntu lpg de olmadığı gibi atmosferik de lpg yoğunluğu yüzünden kısıntıya uğrayan hava yakıt oranları da daha sıkıntısız tutturulacağından lpg turbo direk enjeksiyon süper üçlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 6 Haziran 2019; 21:37:51 >
  • Gelecek cevapları size önceden aktarayım
    3008 diyecekler
    Seat Ateca diyecekler
    Sportage diyecekler
    Tucson diyecekler
    Biri de şimdiki aracını kullan diyecek.
    O da benim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.