E.C.A Marka klima Nasıldır? (2. sayfa)
-
-
Hocam zaman harcayıp detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bilgiler beni ve diğer klima alacaklara yol göterip, çok faydalı olacaktır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ECA klimaların ısıtma performansı hakkında bilgisi olan varmı?
-
-
efem merhaba
sorunuzu gördüm cevap vereyim vermesine de pek yardımcı olamayacağım
klimayı kışın ısıtmada kullanmıyorum sadece soğutma amaçlı kullanıyorum
doğal gaz kombi ile ısınıyorum
sadece bir kaç defa mevsim geçişlerinde kombi açmaya değmeyecek durumlarda bazen ısıtmada açıyorum
iyi diyebilirim ancak en dandik klima bile bu şartlar ile sorunsuz başa çıkar ve ölçü olmaz
karda kışta ısıtmada klima açmadığımdan nasıl davranır sadece bir odaya mı yeter diğer odalara da etkisi olur mu kaç derecede kaç defa defrosta girer vs. hiç denemedim kapasite olarak kağıt üstünde yetebilir belki üzmez ama referans vermem doğru olmaz
ısıtma amaçlı klima alacak olsaydım işi şansa bırakmaz kesinlikle Mitsubishi üst serilerinden alırdım tabi bu benim şahsi düşüncem
kış şartlarında kendini ispat etmiş olan cihazlar seçmek daha akıllıca olurdu
tabi lokasyon ve kış şartlarının nasıl olduğu da önemli
elbette sizin kararınızı etkilemek istemem
net bir cevapla yardımcı olamadığım için kusura bakmayın
ayrıca niobe artık getirilmiyor eca sanırım sadece spylos satıyor siz bu klimayı nerden alacaksınız
hürmetler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 25 Eylül 2021; 15:26:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizce spylos 12000 nasıldır, 6400 gözüküyor şu an. 20 m2 salon için alacağım ısıtma soğutma
-
Merhaba Eca ECOTECH modeli hangi firma üretiyor. bilgi rica edebilirmiyim. teşekkürler
-
Bizde Syplos var büyük İhtimalle GREE üretimi ama sağlam klima iyi soğutur iyi ısıtır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ECA spylos ve spylos pro diye şuanda 2 model var. Websitesinde pro yazan modeli yok. Üretimlerini kim yapıyor.
Kullananlar memnun mu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokh4n -- 27 Kasım 2024; 20:3:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X