Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.924
Cevap
53
Favori
352.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aktarmış olduğunuz Bosch solar kit ile ilgili net bilgi sahibi değilim işleyiş ve şemasını görmem gerekiyor en kısa sürede kontrol ederim buda muhtemelen isk sodex fuarında olur (bütün ürünler rahatça kurcalamaya izni ancak fuarda veriyorlar ) ama hala şu söylemim geçerli güneş ışığının en fazla verimli olduğu yerlerde tamam kar yaptım faturada diyebilirsiniz uzun vadede dönüş sağlar mı diye soracak olursanız onda da sağlar ama amorti süresi uzar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ecaservisi
    İşleyiş şeması:Bosch solar kit
    Ürün hakkında genel bilgi:Genel bilgi
    Gerçekten işe yarar mı?Teşekkür ederim.
  • kljbahadır K kullanıcısına yanıt
    Sayın kljbahadır burada bir farklı durum söz konusu cihazın ısıtma devresine her hangi bir katkısı yok sadece sıcak su ile alakalı bir destek sağlıyor ki sıcak su kullanımı faturaya o kadar aman aman bir eklenti yapmıyor yazın en fazla sıcak su ve ocağın kullanıldığı dönemde gelen doğalgaz faturası 50 TL civarı ben konuyu ısıtma devresine göre yorumluyordum ilk baştan ve ona göre konuşuyordum net fikrim kullanım suyu devresi için kullanılacağı için boşuna masraf yaparsınız ama ısıtma için varsa bir çözüm bu şekilde onu rahatça uygulayabilirsiniz.
  • anladım teşekkür ederim.eğer pratik uygun bir sistem çıkarırsa ECA bundan bizi haberdar ederseniz memnun oluruz hayırlı işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kljbahadır K kullanıcısına yanıt
    Sayın kljbahadır buradan görüşlerinizi lütfen E.C.A ile paylaşınız o zaman çalışmalar ve tüketicilerden gelen isteklerden yola çıkılarak bir takım ar-ge çalışmaları yapılabilir ve yeni ürünler piyasaya sunulur saygılarımla
  • kolay gelsin.... kiracı olduğum evde yaklaşık 10 yıllık E.C.A marka bir kombi var.. 3 yıldır soğuma ısınma sorunum şu günlerde artı. . ve geçen ayın yarısını tatilde geçirmemize rağmen 60 tl lik bir fatura geldi. buna tüple kullandığımız mutfağı da ekleyince sadece duş için kullandığımız doğalgazın durumu ortada..

su anide soğuyor ,tekrar ısınabilmesi için musluğu en sıcağa ayarlamak gerekiyor.yoksa hiçbirşekilde tekrar ısınmıyor..yaklaşık 2 dk sonra tekrar soğuyor..suyu duşa değilde alttaki musluk çıkışına yönlendirince ısı sabit kalıyor.. aynı sorun lavabo ve mutfakta yok.yani özetle suyu duş alırken duş hortumuna yönlendirdiğimizde oluyor...yardımcı olursnız sevinirim ...not: servise baktırdım bir sorun olmadığını söylediler...armatür ve duş başlığını değiştirdim ancak sorun devam ediyor...,,LÜTFEN YARDIM
  • Selamlar,ben kiracıyım,yeni girdiğim evde +3 c ye yakın toleransı olan oda termostatı var,bu arada kombi eca confeo plus.Bu oda termostatı yerine şöyle çokta pahalı olmayan 0,5 c hassaiyetli oda termostatı alayım diyorum,general ht 300 öneriyorlar fakat bu oda termostatını ben kendim bağlasam kombinin garantisine falan herhangi bir zararı olurmu?Birde bu oda termostatını evden çıkarken söküp başka bir eve taşındığımda başka bir kombiye bağlasam olurmu?yada başka bir oda termostatı öneriniz varmı?
  • ECA confeo plus veya diğer pek çok konvansiyonel kombiden kullanım amaçlı sıcak su almak için açtığınız musluk, batarya veya duş başlığından dakikada en az 3 litre su akması gerekir. Bu miktarın altında kombi söner. Dakikada 3 ile 6 litre arasındaki kullanımlarda ise su, sıcaklığı değişken olarak akar. Sabit sıcaklıkta su alabilmek için en az 7-8 litre su akacak (yani eşanjörden geçecek) ki istenilen sıcaklıkta sabit su kullanılabilsin. Sabit sıcaklık için kabaca 1 kova (8-10lt) suyu 1 dakikada dolduracak miktarda su alınması gerekir.
    Bu yüzden duş aparatlarının geniş delikli olanları tercih edilmeli...
    Yeni nesil minimum ısıl gücü düşük premiks yoğuşmalı kombilerde sabit sıcaklıkta su almak için daha düşük miktarlarda sıcak su akması yeterli olabiliyor...
    İyi forumlar...

• merhaba.. modülasyonlu ile modülasyonsuz oda termostatının kombiye bağlantı yerleri farklı mıdır? modülasyonlu oda termostatının bağlantı yerini söyler misiniz? teşekkürler iyi çalışmalar..
  • Konu güncel arkadaşlar

• merhaba sayın dembay1 özür dileyerek Yetkili Servis çalışanı olduğumu tekrar belirtirim bu şekilde bir işlem yapmanız için cihaz hakkında bilgi vermem uygun değildir anlayışla karşılamanızı temenni eder tekrar özür dilerim
  • merhaba sayın -)KraL(- cihazınıza honeywell firmasından başka bir firmanın oda termostadını monte ettiremezsiniz ettirirseniz net olarak cihazınız garanti dışı bırakılır kendi yapacağanız montajda ise servis teknisyenleri termostad tespiti yaparlarsa yine cihaıznın garanti dışı kalır sorun yaşamak istemiyorsanız E.C.A yetkili servislerine tüm işlemleri yaptırabilir evden taşındığınız zaman sökerek farklı bir eve götürebilirsiniz.
  • merhaba sayın dr.sn bay memintinde belirttiği gibi cihazınız yüksek sıcak su konforu yaşamanız için dizayn edilmiştir cihazdan en iyi verimi burada yer alan linkteki ürünü alarak yaşayabilirsiniz ki benim şuan kullandığım ürün budur 3 yıldır evimde ve inanın keyif buna denir diyorum her seferinde :) ya da çok delikli bir el duşu almanız gerek o zaman sorununuz ortadan kalkacaktır servis adresinize geldikten sonra almış olduğunuz el duşu yine küçük gözenekli sanırım.

• Merhaba @ecaservisi,

ECA Confeo Dijital kombide modulasyon mevcut mudur? Mevcut oda termostatini modulasyonlu bir modelle degistirsem bir faydasi olur mu?

Yardiminiz icin simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallamos -- 1 Ekim 2013; 1:21:20 >
  • Lago oda termostatının uzman ayarlarını yazarmısınız? Benim ayar kısmında 13 tane parametre var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

Merhaba @ecaservisi,

ECA Confeo Dijital kombide modulasyon mevcut mudur? Mevcut oda termostatini modulasyonlu bir modelle degistirsem bir faydasi olur mu?

Yardiminiz icin simdiden tesekkurler.

Ben cevap vereyim sana arkadaşım evet modulasyon mevcuttur. honeywell T bilmem kaç şuan aklımda yok oval modülasyonlu oda termostadı takabilirsin fiyatı yaklaşık 80-100 TL civarı
  • ECA Flux bataryası aldık, mutafağımıza monte edildi, ama cihazdan doğru düzgün tazikli su alamıyoruz? Neyse herhalde bir yerlerde bir sorun var diye yetkili servise taşıdık ürünü, takıldı şakır şakır akıyor.... açtılar baktılar... sorun yok; herşey yerli yerinde, tertemiz.. zaten yeni... aldık gittik tekrar taktırdık... yine aynı durumda... hemen 4-5 metre ötesinde WC'nin bataryasından gayet tazikli ve istikrarlı su akıyor. Anlamadık gitti; eş dost sorduk, bilen eden yok ama kombi ile alakalı olabilir diyenler var... nedir durum? Acaba bizi aydınlatmanız mümkün olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  • Sorunun kaynağını ve çözümünü bulduk; burası da konun tam yeri değilmiş ama olur da başkaları da aynı durumla karşılaşacak olurlar diye durumu paylaşıyorum. Flux'un spiral borusu tezgah altında biraz kıvrılınca suyun debisini ciddi anlamda düşürüyor. Bu spiral boruyu biraz aşağı çekince ve kıvrılan kısmı biraz genişletince ürün sorunsuz çalışmaya başlıyor.
  • Forza Kartal kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim arkadasim. Bahsettiginiz modeli buldum ama onda haftalik ya da gunluk programlama yokmus. Ben ise programli olan bir modulasyonlu model takmak istiyorum. Nihayetinde bu urunler standart bir protokolle haberlesmiyorlar mi? Bu durumda bu standarti destekleyen herhangi bir termostat takabilirim herhalde, yaniliyor muyum?

• Dallamos D kullanıcısına yanıt
    Valla o kombiye takacağın programlı termostad yanılmıyorsam 350/400 TL civarı modülasyonlu olanlar astarı yüzünden pahalı ve benim şahsi fikrime görede o kombiye değmez...bu arada sizin kombiniz open therm protokolünü destekler(haberleşme)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.