Merhaba arkadaşlar,sizlerin yardımını bekliyorum sorunum şöyle : CWM ekranına girdiğim zaman "install zip from sdcard" yazan yere girip "choose zip from sdcard" açınca 8 gb lik harici kart açılıyor.Ama "choose zip from internal sdcard'a" gelip basınca hiç bi şey açılmıyor ve "E:can't mount / emc " hatası veriyor..Yani 2 gb lık dahili hafıza kartıma ulaşamıyorum..Bi aralar root expolerle uğraşırken sanırım yerlerini değiştirdim(tamda bilmiyorum),onla alakalı olabilir mi ?Nasıl düzeltebilirim. Yardımıc olursanız sevinirim :)
Not: Rom kuruluyken de ulaşamıyorum dahili hafıza kartına.
Partition kurdunuzmu?
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Partition kurdunuzmu?
quote:
Partition kurdunuzmu?
Kurmuştum rom yüklerken ama sonra tekrar orjinal partitiona çevirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: ernestitoo
quote:
Partition kurdunuzmu?
quote:
Partition kurdunuzmu?
Orjinal Partition u tekrar yükleyin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ernestitoo
quote:
Partition kurdunuzmu?
quote:
Partition kurdunuzmu?
Orjinal Partition u tekrar yükleyin.
quote:
Partition kurdunuzmu?
Zahmet olmazsa link verir msiniz.Bende orjinali varda birde sizdekiyle deneyim.
Arkadaşlar sizden rica etsem root explorer gibi bir programla /sysytem/etc altında vold.fstab dosyasını bulup, bana atarmısnız ?
Sorunu hallettim arkadaşlar,eğer benim gibi sorunu olan arkadaşlar varsa internette şöyle bir yazı buldum işlerine yarar diye düşünüyorum.
Android rom yükledikten sonra Eğer 16 GB hafızayı SD Kart olarak , SD Kartımızıda emmc olarak göstermek istiyorsak; Root Explorer vb program ile /sysytem/etc altında vold.fstab dosyası üzerinde parmağımızı basılı tutup gelen menüden Metin editörü ile aç seçiyoruz (Open in Text Editor) sonra metni aşağıdaki şekilde düzenliyoruz.
Eğer 16 GB hafızayı Emmc olarak , SD Kartımızıda sdcard olarak göstermek istiyorsak; Root Explorer vb program ile /sysytem/etc altında vold.fstab dosyası üzerinde parmağımızı basılı tutup gelen menüden Metin editörü ile aç seçiyoruz (Open in Text Editor) sonra metni aşağıdaki şekilde düzenliyoruz.