< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
e-Devlet’e Kaza Tutanağı özelliği geldi: Peki tutanak nasıl oluşturulur? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dünyanın en yararlı uygulaması, gereksiz olan muhtarlıkları kaldırıp bir ton tasarruf sağlanabilir.
-
Kamera takan pimpiriklileri hep belayı bulur. O kamera yanında belayıda getiriyor.
Bendede vardı söktüm attım. Kaza olmaz oldu. Bir nazar boncuğu yetiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler işin bir ucundan tutmuşlar. Devletin yazılım kanadında eleman yetiştirip kadrolarını yenileyip artırması lazım, hayata dair daha fazla e-devlet özelliğinin getirilmesi lazım.
Araç kamerası ne zaman zorunlu tutulacak merak ediyorum, video kaydı ile cezai işlem uygulaması ne zaman hayata geçirilecek, ne olması lazım trafikte magandaların 1 milyon insanı öldürmesi mi gerekiyor. bariz trafik suçlarında kaskonun devre dışı kalması kazaya karışanın para + hapis cezasına kadar bir süreç olması lazım.
-
ben trafik polisiyim kazalarda tarafların kendi aralarında maddi hasarlıları tutması için güzel bir uygulama olmuş ancak yaşlı insanlara bunu anlatmak çok zor olacak hayırlısı.
-
hocam caydırıcılık lazım işin içinden birisiyim 690 tl park cezası , 1509 tl telefon cezası gibi cezaların caydırıcılığı çok az bunlar insanların gözünü korkutmuyor ve kazaların %80'i şu iki konudan oluyor birincisi parklanma hataları yüzünden görüş açısı daralması ve yol genişliğinin azalması sebebiyle manevra düşüklüğü ikincisi telefonda mesajlaşma , sosyal medya gezintisi , telefonla konuşma yüzünden dikkat dağınıklığı arkadan çarpma takip mesafesini koruyamama bunlar başlıca sebepler.
Diğer türlü kazaların geri kalanı arabasının limitlerini zorlayıp olmayacak yerlerde hız yapan sürücülerden kaynaklı , ben trafik polisiyim son 3 aydır gittiğim kazalarda karşılaştığım manzara budur. Caydırıcılık yok Avrupa gibi yüksek para cezası olması gerekiyor bu toplum başka türlü düzelmez kimse kural bilmiyor.
trafik uyarı levhaların altına da türkçe olarak anlamları yazılmalı çoğu insanın levhalardan haberi yok.
-
Mobil kaza tutanağı uygulaması uzun zamandır vardı, kaç kişi kullandı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu e-devlet Türkiye'den beklenmiycek kadar iyi oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi olmuş kuş uçmaz kervan geçmez yolda defter aramaya son
-
Evet, AKP döneminde yapılan tek düzgün şey. O da kim bilir olması gerekenin kaç katına mal edilmiştir...
-
e devlette yokki google playde var
-
Güzel uygulama ama e-devletten çift aşamalı kimlik doğrulama istiyor. Onu da NFC olmayan telefonlarda yapamıyorsun. Daha kolay bir yolu olmalıydı.
-
e-Devlet inanılmaz bir nimet.
Endonezyada bir arkadaşım iki gündür kalabalıkta bekleyip bir ciriminal report alamadı.
Bizde sabıka kaydını bir dakikada, üstelik istediğin dilde e-Devlet ile alabiliyorsun.
-
Hep düşünürdüm kaza yapsam bu tutanak isi nasil olacak diye. Güzel oldu. Elektronik ortamda bu isler daha kolay oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle değil işte. Önce eldeki, isterleri karşılamayan araçlar elden çıkarılacak. Dolayısıyla önce sıfır araç fiyatları çok ama çok düşecek. Dediğiniz, sonra.
-
Faydalı. Kesinlikle işlerimizi çok kolaylaştıran sitemiz. Fakat potansiyelinin çoooook altında. Yapılması kolay bir çok şey yapılmıyor. Bu da başka bir gerçek. Yapılan çok güzel, ama yapılması gereken de çok şey var.
-
Bu durumda araç ve yol bilgilerini fotolarını çekip yüklüyoruz değil mi?
Eskiden anlatım vardı " gidiyordum önüme çıktı " gibi .bunlar kalktı mı?
Akşam haberlerde işleyişini verdiler.
Taraflardan biri bilgileri giriyor, sonra barkod oluşturuyor diğer sürücü telefondan barkodu okutup, tutanağa dahil oluyormuş.
Farkında olmayan 2. Kişi 1. Kişinin tüm uydurduklarına bir dıt ile kana bilir.
1. Kişinin ne yazdığını ve kurguladı iyi okuyup, son aşamadaki barkodu okutup dahil olmak şart.
nfc ile ilgisi yok pttden açtırıyon doğrulmayı
-
Fiziksel olarak CD ye yaz gönder cezada ben öyle yapmistim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X