|
E-devlet hacklendi iddiası: Milyonlarca vatandaşın kişisel verileri çalındı
-
-
Birisi bunun gerçek olmadığını söylesin.
-
Adamlar ozet gecmis zaten
"Dünyada her şeyin bir değeri vardır, Türklerin verileri hariç"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 13 Nisan 2022; 00:39:25 >
-
Eskimişti güncellenmişler çalanlar 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstihbarat başkanının kimliği sızmış , diyeceklerim bu kadar
Bu gerçek mi?
Şaşırmak istedim.. Sol lop salak mısın, sinyali verdi…
Türkiye'de doğduğum güne bir kez daha lanet olsun. Diyecek daha da sözüm yok.
-
Ulan gerçekse ayvayı yedik he üstümüze kredi çeker şirket açarlar gsm numarası alırlar daha neler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anda bir kabus görüyoruz. Uyanınca hepsi geçmiş olacak.
Sizma olayina karsi lafim yok hatta uzucu bir sekilde gundem bile olmaz malesef ama anlamadigim bir nokta var;
Calinan verilerde neden telefon kamerasiyla cekilmis kimlik gorselleri var :D
Bunun disinda o veriler sifrelenmemis halde tutuluyorsa vay halimize. En son secim verileri patladiginda ham ama sifrelenmemis haldeydi. Epicm sitesinde biri duzenleyip kataloglamisti sadece. Simdi o hatadan ders cikmadiysa (ki sasirilmaz) cok gulerim.
-
2015 mms kullanmaktan bıkmıştım ya update gelmiş 2022 sürümü güzele benziyor
Şaşırmadım halk olarak güvenlik konusunda çok hafife alıyoruz.
Şaşırmayın ne sandınız imkansız mı
Sadece şunu söylüyorum hiç bir şey güvenli değil 100/100 güvenlik yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 13 Nisan 2022; 0:47:26 >
-
Ben artık uyanmak istiyorum, hemen şimdi. Nasıl uyanıyoruz?
-
Onu da sen bul hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
İstihbarat başkanının kimliği sızmış , diyeceklerim bu kadar
|
Adamlar ozet gecmis zaten
"Dünyada her şeyin bir değeri vardır, Türklerin verileri hariç" |
Artık Şifre almak için PTT ye gitmenize gerek yok
|
Yaw arkadaş adamı oltalarmışlar adam yemiş allah aşkına kimliği olanlar sadece gitsin bir scan etsin bakalım kimlikleri nasıl gözüküyor. ayrıyeten resimler kabak gibi filigran bulunan yerler neden filigranız saçmalık siz kimliğinizi nerede scan ettiniz e devlette böyle bir veri yok. ne emniyette nede diğer sistemlerde e devlette bile sana kimliğin üstünde yazılar gözükür tam kopyası olmaz. güzel dolandırıcı yöntemi saygılar.
|
Bu kadar vasat shop yapilmaz vesikalik kisimdaki fotograflari netten bulabilirsiniz ayrics uzerlerinde filigran (DOVID/OVD) yok ana baba adi fontlari farkli recep tayyip arasinda < ayraci yok ve fontlar taranan kimliktekinden daha belirgin Recep ve TUR kisimdaki r fontlari fakli ve imzalar ayni tamamiyle vasat shop
Edit: Cesut mevik datalarin sizdigini soyluyor ama resimler shop. |
Veritabanında fotolar yok kimlik fotokopisi hiç yok
|
Nasıl olsa araştırmayan bir toplumuz. Haberi yapan kişi bilmiyor mu e-devlette kimlik fotokopisinin olmadığını.
|
Bu haber sonrasında şunu anladım ki. Yeterki devlete sövmek olsun ve DH kullanıcıları. Böyle basit uydurulmuş bir haberde bile aslı astarına bakmadan, incelemeden ki muhalifin pek inceleme lüksü yok devlete giydirsin yeter. Bu görselleri bu devirde ilkokul çocuklar bile hazırlamaz. Tweet atan kardeşimizede sözüm yok. Sadece üzülerek gülüyorum... |
Lan herkes resimlerin sahte olmasına fotoşop olmasına takılmış. Arkadaşlar şunu neden anlamak istemiyosunuz? Veritabanından elde ettikleri verileri görselleşmesi açısından o resimlere basmışlar. Resimler elbetteki sahte. Ama eldeki veriler gerçek. Adam ister excele koyar verir ister notepade isterse de böyle görselleştirir. Bu adamlarda görsellik olsun diye resim olarak vermişler. Evet resimler sahte, fotoşop ama maalesef veriler gerçek. |
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet aktarma
- tiktok para kazanma
- whatsapp tek tık
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- müzik indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X