Şimdi Ara

E DEVLETTE ÖĞRENCI BELGEM GOZUKMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
37.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herseyim tam kayit oldum ama e devlette ogrenci belgem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

e-Devlet'te Öğrenci Belgesi Gösterilmeme Sorunu

e-Devlet platformunda öğrenci belgenizin görünmemesi çeşitli nedenlere bağlı olabilir. Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• e-Devlet hesabını kontrol et: Hesabının aktif olduğundan ve öğrencilik kaydının güncel olduğundan emin ol.
    • Öğrenci belgesi talebinde bulun: e-Devlet'te "Öğrenci Belgesi Talebi" hizmetini kullanarak yeni bir belge talep et.
    • Üniversitenle iletişime geç: Öğrenci belgenin üniversite tarafından sisteme yüklenmediği durumlarda üniversiteyle iletişime geçerek sorunu çözmelerini isteyebilirsin.
    • Sistemsel sorunları kontrol et: e-Devlet sisteminde geçici arızalar nedeniyle belgelerin görünmemesi durumu olabilir. Bu durumda ilerleyen saatlerde tekrar denemeni tavsiye ederiz.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra da öğrenci belgen görünmüyorsa, aşağıdaki ek hususları göz önünde bulundurmalısın:

• AÖF öğrencileri için: Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, e-Devlet üzerinden öğrenci belgesi alamazlar. Belgeyi üniversitelerinden temin etmeleri gerekir.
    • Üniversite öğrencileri için: Öğrenci belgesinin e-Devlet'te görünmesi için üniversitenin MEB'e veri aktarımı yapmış olması gerekir.

Sorunu çözmek için tüm bu olasılıkları göz önünde bulundurarak gerekli adımları atmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben dün 00.06 da kayıt oldum bugün belgem gözüküyor. dert etme gelir 1 güne edevlete.
  • Ben kayıt olduktan 1 ay sonra gözükmüştü okulla alakalı sıkıntı değil

• Okuluna sor. Bizim ünide ders kaydı yapınca gözükcekmiş.
  • Hatta şöyle göstereyim E DEVLETTE ÖĞRENCI BELGEM GOZUKMUYORE DEVLETTE ÖĞRENCI BELGEM GOZUKMUYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: kdemirs

Hatta şöyle göstereyim E DEVLETTE ÖĞRENCI BELGEM GOZUKMUYORE DEVLETTE ÖĞRENCI BELGEM GOZUKMUYOR
    dün 00,02de kayıt oldum öğrenci belgem yok

• von Goethe v2 kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim de sakarya üniversitesini kazandı onun da aynı şekilde herşey tam e-kayıt vs ama öğrenci belgesi sorgulama da "aktif öğrencilik bilgisi yoktur."çıkıyor
  • basedtyrone kullanıcısına yanıt
    Dedigin gibidir insallah hocam herseyim tam bu sikinti

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Okulun tum numaralrini aradim resmen dusmuyor

• Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    okulun sitesinde yazıyordu benim seninde yazar hocam. Edevlet kaydı bittiyse ve öğrenci numarası aldıysan tamamdır sıkıntı yok. Benim de çıkmadı rahat ol.
  • ben dün gidip kayıt yaptım öğrenci belgesi verdiler ama e devlette benim de hala gözükmüyor.
    E devletten baktım gozukuyor ogrenci numaramı aldım obs ye girdim numaramıda aldım okul kayıt tamam diye mesaj attı

Hocam bana mesaj gelmedi. Öğrenci belgesi de gözükmüyor ama yurt başvurusu ve e-kayıt yaptım. Öğrenci numaramı ve şifremi de aldım olmuşmudur sizce?
    Mesaji her universite atmiyor hocam sen aisten egitim bilgilerim kismina bak orada gozukuyor mu?

• hocam burada böyle yazıyor ama aisten kontrol ettim lisans programı okuyor gözüküyorum sorun var mıE DEVLETTE ÖĞRENCI BELGEM GOZUKMUYOR
  • gunners49 kullanıcısına yanıt
    düşer oraya da. bir gün bekle, rahat hissetmezsen üniversitene ulaşırsın.
    evet
  • Okula başladık ilk hafta bitti öğrenci belgesi yok kayıtlı değilsiniz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Okula başladık ilk hafta bitti öğrenci belgesi yok kayıtlı değilsiniz diyor
    bunun hata olduğunu düşünüyorsanız tıklayın bölümünden bölümümü girdim, 1 gün sonra belgem göründü gittim çıkardım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.