Şimdi Ara

2.00ortalamam var staj yapcagim yer transkript istemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sasirdim valla babam bulmus staj yerini almazlar beni diyordum. Buyuk sirket bide ganosu boyle kotu olan birisini aldilar. Not ortalamasi falan istemediler belge imzalattirdim o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Torpil olduğu zaman sıkıntı olmaz hocam. Kendin başvursan kabul etmezlerdi belki

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Torpil olduğu zaman sıkıntı olmaz hocam. Kendin başvursan kabul etmezlerdi belki
    Babam git buraya belgelerle dedi. Ben korktum valla transkript isterler almazlarsa babadan sopalanirdik. Sirket buyuk birde, kucuk sirketler istemiyormus genelde

• Baban sektörün kralı falan herhalde hocam sana torpil yapmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben staj bulamadım ya
  • Bedava çalışcak köle lazım tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırıkkale üniversitesinden fnssye staja gidiyorlar normaldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.13 ortalamam var mat-fizikler f1 diye, bende staj yapıyorum. Önemli olan doğru CV yada torpil tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

1.13 ortalamam var mat-fizikler f1 diye, bende staj yapıyorum. Önemli olan doğru CV yada torpil tabi.
    Transkript istemiyor hic bir staj yeri heralde

Hangi programlari bildiklerine ve cv ye bakiyorlar heralde.

Gerci benden cvde istemediler

• Koç,ford atıyorum bu tarz yerler ister anca.

Onun dışında hiçbir yerin çıkıpca tranc. isticeni sanmıyorum. Sigortayı okul karşılıyor zaten hazır işci bulmuş neden kaçırsın.
  • Achilles. kullanıcısına yanıt
    :) Halen evraklarla uğraşıyorum bi iş yerine bir okula...
  • Bu bahsedilen staj nedir ve zorunlu mu?Size para ödüyorlar mı?Staja gidilmezse sonucu ne olur?Öğrenci değilim merak ettim sadece.
  • Hocam ALKU malzemeden idi değil mi nerede yapacaksın bende ordayım da iki olduk bize de lazım olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Bu bahsedilen staj nedir ve zorunlu mu?Size para ödüyorlar mı?Staja gidilmezse sonucu ne olur?Öğrenci değilim merak ettim sadece.
    2 yıllık myo'dayım . Bizim okulda staj zorunlu , para ödeme kuruma göre değişiyor işveren'e kalmış denebilir ama devlette para verilmiyor diye biliyorum , 2 sene içerisinde yapmazsan okuldan mezun olamıyorsun genel olarak böyle hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.