Şimdi Ara

Üniversiteyi kazandım ancak lise diploması sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben trakya üniversitesinden mezun oldum yeniden sınava girdim.Uşak üniversitesi bilgisayar programcılığını kazandım.Trakya üniversitesi önlisans diplomamı vermiyor şu anda sebebi daha hazır olmaması mezuniyet için lise diplomam için edirneye git sonra tekrar gel sonra tekrar git çok zor ve meşakkatli lise diplomam onlarda.Benim 2 sorunum var:

1) Liseyi bitirdiğim okula gidip yeniden lise diploması çıkarmalarıni isteyebilir miyim?

2)Uşak üniversitesine seçilmiş olmama rağmen e-devlette gözükmüyor.Ne yapmalıyım?

• Arkadaşlar lütfen yardım edin kayıt olamamaktan korkuyorum.

• 22'sinde e-kayitlar açılacak gozukmemesi normal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir şey olmaz bu devirde diploma mi kaldı yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancak kayıt yerinde lise diploması ibrazı şarttır gibi birşey yazıyor.

• E devlet üzerinden lise diploması gözüküyordu diye hatırlıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben birde 2008 öncesi mezunum.Yani bildiğim kadarıyla e-kayıt yapamıyorum.Değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt

Evet e-kayıt yapamıyorsun. ÖSYM sitesinden eğitim bilgileri güncelleyi yap. Mezuniyetinin gözükmesi lazım. Olmuyorsa maalesef lise diplomanı alıp öyle kayıt olacaksın.

• Ben üni ye kaydolurken , ehliyet alırken bile diploma vermedim. E devletten hallolmazmi acaba? Veya çıktı alsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AIRMURAT A kullanıcısına yanıt

Mezuniyet gözüküyor.Ancak lise diploması istiyor üniversite kayıt olurken.Bu haliyle internetten kayıt olabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.