Evimde kullandığım VDSL internet eşimin üzerine. Fiber kablo daire kapısına kadar çekildi. Ben kendi adıma Fiber bağlatabilir miyim VDSL interneti iptal ettirmeden. İkisini aynı anda kullanabilirmiyim?
Daha önce yaptığım tahminler ve gerçekleşenler.
Bu seneki sıralama faciasından sonra yaptığım tahminleri başarılı buluyorum. Sizce?
2020 ve 2021 yıllarında puan aralıklarında kaç öğrenci var ve bunların kaç tanesi tercih yapmış ve yerleşmiş öncelikle bu verileri işledim. Daha sonra bu verileri baz alarak bu seneki sınavda hangi puan aralığında kaç öğrenci var ÖSYM nin verdiği rakamları girip 2020 ve 2021 ortalamalarına göre bu sene kaç öğrencinin yerleşeceğini tahmin etmeye çalıştım. Tabloya baktığımızda bu sene 430 ve üzerinde puan alan öğrenci sayısı 14.351. Buna göre 430 puanla yerleşecek son öğrencinin sıralaması 14.351 ve 4765 nci kontenjana yerleşecek. (Tabloyu bu örneğe göre okuyun)
Yaptığım hesaplamalara göre bazı üniversitelerin taban puanları da şöyle olacak;
Bakalım ÖSYM sonbaharda sayısal verileri açıkladığında tahminim tutmuş mu göreceğiz.
Hepinizin istediği bölümü kazanması dileğiyle.
Daha önce yaptığım tahminler ve gerçekleşen Taban Puanlar. Bu seneki sıralama faciasına rağmen yaptığım tahminleri başarılı buluyorum. Sizce ?
SİSTEMİM NE KADAR EDER
|
Vu+ Zero bilgisayardan nasıl izlenir?
|
VU+ ZERO Çıkmayan Frekanslar.
|
|
WINDOWS 10 Yükseltmeden sonra temiz kurulum yardım
|
WINDOWS 10 KOD 80240055 Hatası
2000 TL' geçmeyen sistem
|
Asus H97 PLUS I7 4790 16 GB DDR3 SAPHIRE RX 590 GSKIL 128 GB HDD HAFF 922 |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 73
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 5.770 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware