Şimdi Ara

VDSL İPTAL ETTİRMEDEN FİBER BAĞLATILABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde kullandığım VDSL internet eşimin üzerine. Fiber kablo daire kapısına kadar çekildi. Ben kendi adıma Fiber bağlatabilir miyim VDSL interneti iptal ettirmeden. İkisini aynı anda kullanabilirmiyim?

• İzin vermezler o şekilde lakin iki tane internet alabilirsiniz ftth şeklinde. İzin vermezler deme sebebim şöyle. Binanızda kabin var ise bu kabin iptal edilecek olabilir ftth ye geçildiği için. Ya da bölgenizdeki saha dolabı kaldırılacak olabilir her yere ftth verildi ise. Bu gibi durumlar yok ise deneyebilirsiniz

• Fiber geldiyse bir şekilde vdsl fibere zamannla geçiriyorlar. Siz şuan altyapı sorglaması yaptığınızda fiber çıkıyorsa. Adınıza fiber başvurun bağlanır. Ama vdsl de taahüt falan varsa bir süre snra onuda fibere geçerse 2 hattınız olur.

• Ben o hataya düştüm.

Dedim ki arkadaşlar Fibere internet vermeden VDSL'i kesmeyin.

Fibere internet vermeden VDSL kestiler.

Öyle yapabiliriz diyen arkadaşlar satışı almanın peşinde sadece.

Eğer binanızda fiber kullanan yoksa geçiş yapmayın.

• Önce hattı üzerine almanız gerek sonra fiber aktif olunca geçişi yaparsınız ben adsl den fibere aynı taahhütle geçişi yaptım. 2 ayrı hat vdsl fiber olmaz olsa da zamanla vdsl kaldırılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Aralık 2024; 3:50:31 >
  • firma farklıysa olur, hem tt vdsl hem superonline fiber hatta ikisi aynı boruda geliyor başka türlü olmaz dolabın sökülür ztn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.