Şimdi Ara

YDT ÜNİVERSİTELERİN TABAN PUANLARI 2022 TAHMİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YDT ÜNİVERSİTELERİN TABAN PUANLARI 2022 TAHMİNİ

2020 ve 2021 yıllarında puan aralıklarında kaç öğrenci var ve bunların kaç tanesi tercih yapmış ve yerleşmiş öncelikle bu verileri işledim. Daha sonra bu verileri baz alarak bu seneki sınavda hangi puan aralığında kaç öğrenci var ÖSYM nin verdiği rakamları girip 2020 ve 2021 ortalamalarına göre bu sene kaç öğrencinin yerleşeceğini tahmin etmeye çalıştım. Tabloya baktığımızda bu sene 430 ve üzerinde puan alan öğrenci sayısı 14.351. Buna göre 430 puanla yerleşecek son öğrencinin sıralaması 14.351 ve 4765 nci kontenjana yerleşecek. (Tabloyu bu örneğe göre okuyun)

Yaptığım hesaplamalara göre bazı üniversitelerin taban puanları da şöyle olacak;

YDT ÜNİVERSİTELERİN TABAN PUANLARI 2022 TAHMİNİ

Bakalım ÖSYM sonbaharda sayısal verileri açıkladığında tahminim tutmuş mu göreceğiz.

Hepinizin istediği bölümü kazanması dileğiyle.

Daha önce yaptığım tahminler ve gerçekleşen Taban Puanlar. Bu seneki sıralama faciasına rağmen yaptığım tahminleri başarılı buluyorum. Sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRMURAT -- 15 Ağustos 2022; 16:47:25 >

• 6kya yazılacak f/p bölüm var mı sayısaldan ümidi kestim YDT ÜNİVERSİTELERİN TABAN PUANLARI 2022 TAHMİNİ 

• doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt

Hacettepe İngiliz dili ve edebiyatı

Marmara İngilizce Öğretmenliği

Yıldız Teknik İngilizce Öğretmenliği

İstanbul Üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı

6K ya bunlardan birinin gelmesi lazım bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSÜ 2023 Sıralama Hesaplama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.