Şimdi Ara

e-devlette trafik cezasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, yaklasik 2.5 yil once sattigim aracin trafik cezasi e-devlet sisteminde vergi borcu olarak gorunuyor, sizce sorun olur mu? Bildigim kadariyla borc olsa zaten satis yapilamazdi, bilgi olan var mi acaba?

• benden 8 sene sonra tahsil ettiler sattim dememe ragmen belge saklamayinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeyin devlet hiçbir ?ekilde alaca?yny byrakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

Selam arkadaslar, yaklasik 2.5 yil once sattigim aracin trafik cezasi e-devlet sisteminde vergi borcu olarak gorunuyor, sizce sorun olur mu? Bildigim kadariyla borc olsa zaten satis yapilamazdi, bilgi olan var mi acaba?

eskisi gibi değil artık ceza bazen geç işleyebiliyor, yani dün radara girdiniz bugün arabayı sattınız o ceza arkadan bir şekilde gelir, eskiden borcu yoktur kağıdı ile satılıp gidiyordu
  • 132 TL ceza 330 TL olmus, o zaman bir an once odemek lazim herhalde, gecmis olsun size de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

Selam arkadaslar, yaklasik 2.5 yil once sattigim aracin trafik cezasi e-devlet sisteminde vergi borcu olarak gorunuyor, sizce sorun olur mu? Bildigim kadariyla borc olsa zaten satis yapilamazdi, bilgi olan var mi acaba?

eskisi gibi değil artık ceza bazen geç işleyebiliyor, yani dün radara girdiniz bugün arabayı sattınız o ceza arkadan bir şekilde gelir, eskiden borcu yoktur kağıdı ile satılıp gidiyordu

tesekkurler bilgi icin, vergi dairesinin yolunu tutucaz mecbur.. zamaninda cezayi adrese de gondermemisler demek ki, gonderseler oderdim :(
  • +1 Devlet kesinlikle alacağını bırakmaz katılıyorum,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.