Bildirim
E-Fatura.ttnet ' de 50 ytl dio Aralık ayına....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hacı bu tt hoşgeldin kampanyası. Aynısını her gelene hoşgeldin hediyesi olarak geçiriyolar. Yazın bana da geçirdiler. Hoşgeldin -
quote:
Orjinalden alıntı: XpressMetal
Hacı bu tt hoşgeldin kampanyası. Aynısını her gelene hoşgeldin hediyesi olarak geçiriyolar. Yazın bana da geçirdiler. Hoşgeldin
-
olur mu ya
kayıt yaptırırken verdikleri dökümandada yazıyor 3 ay kampanyalı die 15 ytl die
öyle hesablarsak bana gelcek fatura maxxı 40 olması lazım bu sitede Niye öle yazıyor Anlamadım -
quote:
Hacı bu tt hoşgeldin kampanyası. Aynısını her gelene hoşgeldin hediyesi olarak geçiriyolar. Yazın bana da geçirdiler. Hoşgeldin
Pardon sinirden güldüm. -
Bana 68 geldi hocam ilk ay. 250 mb kota aşımı yapmışım ki ilk ay kota olmamasına rağmen ve o 250 mb'a yaklaşık 17 ytl ödedim. Ayrıca adsl kıst ücreti falan da eklenince 68 falan gelmişti küsüratlı. hatta faturayı taramıştım pc'ye onu aradım ama bulamadım. -
quote:
Bana 68 geldi hocam ilk ay. 250 mb kota aşımı yapmışım ki ilk ay kota olmamasına rağmen ve o 250 mb'a yaklaşık 17 ytl ödedim. Ayrıca adsl kıst ücreti falan da eklenince 68 falan gelmişti küsüratlı. hatta faturayı taramıştım pc'ye onu aradım ama bulamadım.
dostum
1 cisi : 250 mb kota asımına 17 ytl nası oduyorsun ?? bildigim kadarıyla 1 cg asıma 10 ytl alıyor ttnet
2 cisi' de ben 6 senedir kullanıyom neti yeni felanda kullanmıyom sadece 1 ay kapattırdım o kadar
hg kampanyası felanda ne diyosan orda yazmısın sacmalamısın ıce ıste
Cins cins cumleler kurmusun ne dememı beklıyodun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet60 -- 20 Aralık 2008; 0:24:17 >
-
quote:
banada geçirdiler
-
Kredi kartı ile ödeme yapılabilmesi iyi olmuş.İş bankası kredi kartından internet şubesinden ödeme yapamıyordum. -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet60
quote:
Bana 68 geldi hocam ilk ay. 250 mb kota aşımı yapmışım ki ilk ay kota olmamasına rağmen ve o 250 mb'a yaklaşık 17 ytl ödedim. Ayrıca adsl kıst ücreti falan da eklenince 68 falan gelmişti küsüratlı. hatta faturayı taramıştım pc'ye onu aradım ama bulamadım.
dostum
1 cisi : 250 mb kota asımına 17 ytl nası oduyorsun ?? bildigim kadarıyla 1 cg asıma 10 ytl alıyor ttnet
2 cisi' de ben 6 senedir kullanıyom neti yeni felanda kullanmıyom sadece 1 ay kapattırdım o kadar
hg kampanyası felanda ne diyosan orda yazmısın sacmalamısın ıce ıste
Cins cins cumleler kurmusun ne dememı beklıyodun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X