Şimdi Ara

e-Football PES 2020 için beINSPORTS skorbordu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüm pes forumlarını araştırdım birebir uyarlanan beINSPORTS skorbordu yoktu ben de elimden geldiği kadar hazırladım.Umarım beğenirsiniz

Türkiye Süper Lig için uyarlanmış beINSPORTS skorboardu. 2. sürümü gelecektir bunu beta olarak da düşünebilirsiniz.Skorborda her hangi bir hata gören yorum olarak
    ekran görüntüsüyle birlikte yazarsa sevinirim.Çünkü daha çok skorbord ve tv logosuna odaklandım, diğer yerlerde hata olma oranı yüksektir.

Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Kullandığım oyun sürümü: 1.03.02.
    Veri Paketi: 3.01

Kurlumu hiç bilmeyenler için ayrıntılı yazmaya çalıştım. Yanlış birşey varsa anlayanlar yorum olarak yazarsa sevinirim. :)))

KURULUM (SIDER KULLANANLAR İÇİN)

Sider kullananlar için "scoreboard-server" eklentisi gerekiyor. Linkteki eklentiyi kurup çalıştığından emin olduktan sonra yamayı yükleyebilirsiniz.

RAR dosyasının içindeki klasörü oyun dosya konumdaki (örn:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\eFootball PES 2020\content\scoreboard-server) "scoreboard-server" klasörünün içine atın daha sonra "map_competitions.txt" açıp "# Spor Toto Süper Lig" altına şu kodu yazın "118, STSL beINSPORTPES" yazdıktan sonra ister otomatik isterse manuel olarak çalıştıra bilirsiniz. Manuel olarak seçim yapmazsanız büyük olasılıkla gösteri maçında gözükmez.
    -eğer diğerini silmeseniz ve manuel olarak seçim yapmazsanız rasgele seçecektir-

KURULUM (SIDER KULLANMAYANLAR İÇİN)

STSL beINSPORTPES.cpk yi Pes2020 nin dosya konumundaki (örn:C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\eFootball PES 2020\download) "dowload" klasörünün içine atıyoruz. DpFileManger2020 ile Aktif ediyoruz. (bkz: DpFileManeger ile modlar nasıl akif edilir?)

Bahsi Geçen Modlar:
    sider 6.2.5 by Juce
    Scoreboard-server

Görseller

Not: Bu yamada oluşturulurken "1002mb" tarafından yapılan skorbord yamaları feyzalınarak yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qkhnsmsk -- 26 Ocak 2020; 19:20:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.