Şimdi Ara

e-katalog için tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, mağazamdaki ürünleri resimleyip türlerine göre klasörleyerek müşterilerime e-katalog olarak göstermek istiyorum. Bunun için bir tablet pc lazım.

klasörleme yapabileceğim, makinayla çektiğim resimleri rahatlıkla sınıflandırabileceğim bir ürün istiyorum.
    ne önerebilirsiniz?

• herhangibir android tablet istediğiniz gibi klasorleme yapmanıza müsade edecektir.

dikkat etmeniz gereken madem bu öncelikli olarak katalog için kullanılacak alacağınız tabletin ekran çözünürlüğü bata mühim olmalı. alırken çözünürlüğü en yüksek,olana değil, en boy oranı fotagraflariniza en uygun olanini seçin.tabletinizin ekran özgürlüğünün en boy oranı göstereceğiniz resimlerin en boy oranına nekadar yakın olursa ekranın sağında solunda kalacak olan siyah şeritler de o oranda az olur. estetik açısından önemli görürseniz göz önünde bulundurun.

ayrıca eğer çektiğiniz fotograflarin boyutu çok büyük ise ve işlemcisi yavaş bir tablet alırsanız resim geçişleri yavaş ve takilmali olur ki bu hiç hoş olmaz. almadan önce bir teşhir ürününde test etmenizi öneririm. yada SD kartı daha hızlı bir kartla değiştirmeniz düşük işlemcinin açığını kapatabilir bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.