E kayit yaptim fakat cep no ve e posta yok fakat bana e kayittan once rektorlukten mesaj geldi aramiza hosgeldin diye. e kayit bilgilerini kayit tamamlandiktan sonra duzeltme yolum var mi sikinti olur mu. ben olustururken bir sikinti yoktu tum bilgilerim tamamdi fakat bi aksakliktan dolayi islem yapilamiyo dedi ve sonra ekran feldiginde bilgilerim eksik haldeydi bende panikledim biraz. yardimci olursaniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E KAYIT CEP NO VE E POSTAM GOZUKMUYOR
-
-
bende hem cep no yok hem e posta yok hem de mesaj gelmedi :D
-
profiline tıklayıp iletişim bilgilerine girip duzenliyebiliyorsun
-
hepsi girili ve doğrulanmış yinede gözükmüyor herkeste böyle galiba
-
yok ben 5 dk önce guncelledim gorukuyor şimdi
-
Bizde de telefon ve email bilgisi yeralmamış formda ki ikisi de onaylı ve öncesinde tanımlı olduğu halde. Bir güvenlik sebebi ile mi yazılmıyor acaba yada o bilgileri, yaşanılan yoğunluk sebebi ile ilgili yerden alıp koyamadı mı anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 4 Eylül 2021; 11:34:17 > -
Nerede görünüyor? e Kayıt belge sorgulama yaptığınızda oluşan formda mı görünüyor e mail ve telefon numarası?
-
başvuru ekranında knk
-
Aynı durumu yaşadım belge sorgulama ekranında gözükmüyor cep telefonu ve e posta adresim. Düzeltme imkanımız var mı?
-
-
herksin öyle ogörmüyor musunuz?.ağlamayın boşuna
-
quote:
Orijinalden alıntı: patrickthestarfishherksin öyle ogörmüyor musunuz?.ağlamayın boşuna
ağlayıp ağlamayacağımı sana soracağım koçum?
-
adam be.+9 erkek
-
quote:
Orijinalden alıntı: patrickthestarfishherksin öyle ogörmüyor musunuz?.ağlamayın boşuna
bende öyle değil?
-
pazartesi kayıda geçti çünkü üniversiteler bugün düzeldi yani
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X